.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Αρνητικό το Δ.Σ. Καρδίτσας στην πρόταση της Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης για συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων στην Καρδίτσα (+Βίντεο)

Απορριπτική και μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς ήταν η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας στην πρόταση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συγχώνευση σχολικών μονάδων στην επικράτεια του Δήμου.

Κ. Παπαλός: «Δεν θέλω να «κατανοεί» κανένας το πρόβλημα της δικής μου επιβίωσης» (+Φώτο +Βίντεο)

Για άλλη μια φορά άνοιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας  το θέμα της αντιμισθίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αυτή την φορά από τον ίδιο τον κ. Παπαλό που είναι και ο κάτοχος της θέσης.

Πέρασε με «εναλλακτικό» τρόπο η πρόταση για μειώσεις δημοτικών τελών στο Δήμο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Η πρόταση για μειώσεις δημοτικών τελών που παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης σε συνέντευξη τύπου από τον δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο πέρασε το βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Κων. Ξυλομένος: Για την αναστολή έναρξης λειτουργίας του Πανεπιστημιακού τμήματος στην Καρδίτσα

Το υπουργείο παιδείας με ανακοίνωση του, προχώρησε στην αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το πανεπιστημιακό τμήμα «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία», που επρόκειτο να λειτουργήσει στην πόλη μας.

Άσκηση ετοιμότητας με προσομοίωση αεροπορικού ατυχήματος στο Θερμαϊκό πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Υπό τον συντονισμό του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη (14/11), στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, άσκηση ετοιμότητας της εταιρείας διαχείρισης του αερολιμένα Fraport Hellas και σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτική Προστασίας (ΓΓΠΠ).

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 15 & 16/11 σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών για οπτικές ίνες

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Παρασκευή 15 και Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρες 08.00 έως 20.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής, για λογαριασμό του ΟΤΕ (οπτικές ίνες), σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

Λος Άντζελες: Eπίθεση ενόπλου σε σχολείο

Εντοπίστηκε από την αστυνομία και «δεν συνιστά πλέον απειλή» ο ύποπτος που φέρεται ότι άνοιξε πυρ μέσα σε λύκειο στην κωμόπολη Σάντα Κλαρίτα, στην Καλιφόρνια, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, επικαλούμενο στέλεχος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ