.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των παρατάξεων για τις εκλογές στην Κ.Ε.Δ.Ε.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Ανδρομάχης Καραγιάννη

Τελούμε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Αμαράντου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς και Θείας Ανδρομάχης Ηλ. Καραγιάννη.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος Μακρυράχη – Ανήλιο

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου για την αποκατάσταση του οδικού τμήματος Μακρυράχη – Ανήλιο του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣΚ (30/11 έως 3/12)

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/11) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου καθώς και των δύο αναβληθέντων αναμετρήσεων σε Α' και Α1' ΕΠΣΚ που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστήριο της "Φλόγας" Καρδίτσας για οικονομική δωρεά από συμμετοχή σε τηλεοπτικό παιχνίδι

Το παράρτημα "ΦΛΟΓΑ" Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την ομάδα "Οι Χλιμάρες" που αποτελούνταν από τους Σέφη Γούλα, Στέφανο Βαϊνά, Βάιο Κουτσουπάνη, Πόπη Ποτόσογλου, Χρήστο Χόντο και Μυρώ Πούλιου για την προσφορά ενός σημαντικού ποσού από το κέρδος της συμμετοχής τους στο παιχνίδι ΡΟΥΚ-ΖΟΥΚ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη μπάλα τοποθετήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας

Μια ιδιαίτερη κατασκευή στήθηκε σήμερα στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πέρα από τη φάτνη και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που πήραν ήδη τη θέση τους.

Αλλάζουν εκ νέου οι Ε.Σ.Σ.Ο. από 4 σε 6 όπως ανακοίνωσε το Γ.Ε.Σ.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, ο αριθμός των Εκπαιδευτικών Σειρών Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) για τον Στρατό Ξηράς (ΣΞ), επανακαθορίζεται από τέσσερις σε έξι κατ’ έτος, με έναρξη εφαρμογής από την 2020 Α΄ΕΣΣΟ.

Γ. Κωτσός στη Βουλή: "Τα έργα του Αχελώου θα αυξήσουν πάνω από 11% την ισχύ των ΥΗ Μονάδων παραγωγής ενέργειας στη χώρα!"

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, έφερε στη Βουλή το μείζον ζήτημα ολοκλήρωσης των έργων μεταφοράς νερού από τον Αχελώο στον Θεσσαλικό κάμπο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ