.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019

Υπογράφηκε η εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στον περιβάλλοντα χώρο του "Κάστρου Φαναρίου"

Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη (7/11) η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη και του επιχειρηματία που ανέλαβε να αποκτήσει εκ νέου ζωή το Δημοτικό Αναψυκτήριο στον περιβάλλοντα χώρο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο του «Κάστρου Φαναρίου».

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣΚ (9-10/11)

Τους διαιτητές των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το κύπελλο ερασιτεχνών που θα πραγματοποιηθούν 9 και 10 Νοεμβρίου γνωστοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (7/11) η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ.

Αυστηροποίηση και εντατικοποίηση των μέτρων για την αποτροπή κρούσματος Αφρικανικής πανώλης των χοίρων στην ελληνική επικράτεια

Η αυστηροποίηση και εντατικοποίηση των μέτρων για την αποτροπή εισόδου της Αφρικανικής πανώλους των χοίρων στην Ελλάδα αποφασίστηκε σήμερα σε διϋπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπό την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Φωτεινή Αραμπατζή

Το μεγάλο ζήτημα με τις ρυμοτομικές γραμμές στην Π.Ε. Καρδίτσας τέθηκε στον Υφ. Περιβάλλοντος

Τα προβλήματα με τις ρυμοτομικές γραμμές στην Π.Ε. Καρδίτσας έθεσαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου κατά τη συνάντησή τους στην ΑΘήνα με τον Υφ. Περιβάλλοντος Δ. Οικονόμου ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Δήμου Π. Γαλάνη, ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου, η Βουλευτής της Ν.Δ. Ασ. Σκόνδρα, εκπρόσωποι του ΤΕΕ οι κ.κ. Τσιώνας και Μπίτης, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Καρδίτσας κ. Περ. Ράγκου και ο υπάλληλος του Δήμου Καρδίτσας κ. Σπ. Κουτσαύτης.

Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας: Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. Καρδίτσας για την κατάργηση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την Αναστολή - κατάργηση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία με έδρα την Καρδίτσα, που με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα επιτύχαμε να ιδρυθεί, ως Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους βουλευτές του Νομού μας.

Καρδίτσα: Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση κατά της παιδικής κακοποίησης (+Φώτο +Βίντεο)

Με πολλή μεγάλη συμμετοχή ανάλογη του ενδιαφέροντος του θέματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στο Παυσίλυπο, η ενημερωτική εκδήλωση ενάντια στην παιδική κακοποίηση.

Συνάντηση Παν. Νάνου με τους διευθυντές εκπαίδευσης για τη δημιουργία Εκπαιδευτικού Κέντρου στη λίμνη Πλαστήρα

Διαδοχικές συναντήσεις τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας Ευαγγελία Χατζηδημητρίου και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας Μιχάλη Παπανούσκα είχε ο δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, στα γραφεία τους αντίστοιχα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ