.
.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019

Γιορτή για την Καρδίτσα η πρώτη «Λευκή Νύχτα» (+Φώτο +Βίντεο)

Σε πραγματική γιορτή για την Καρδίτσα εξελίχτηκε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο και το Δήμο.

Πικετοφορία από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καρδίτσας κατά τα διεύρυνσης του ωραρίου (+Φώτο +Βίντεο)

Πικετοφορία διαμαρτυρίας, ενάντια σε κάθε μορφή καταστρατήγησης του ωραρίου, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (8/11), μέλη του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων ν. Καρδίτσας.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων για το ρόλο της λίμνης Πλαστήρα στην τουριστική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Καρδίτσας έγινε η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιου και του δημάρχου λίμνης Πλαστήρα κ. Νάνου.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη διαπλάτυνση του παράπλευρου οδικού δικτύου της Ε.Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας

Τη σύμβαση του έργου που αφορά στη διαπλάτυνση του παράπλευρου οδικού δικτύου της εθνικής οδού Τρικάλων - Καλαμπάκας προϋπολογισμού 700.000 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα διαγωνισμού του έργου της συντήρησης της φωτεινής σηματοδότησης στους κόμβους του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε το αποτέλεσμα διαγωνισμού του έργου της συντήρησης της φωτεινής σηματοδότησης στους κόμβους του οδικού δικτύου της ΠΕ Καρδίτσας, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Φ. Αλεξάκος: Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» και η αναγκαιότητα κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» με έδρα την πόλη μας.

Ταύρος: Έκθεση με θέμα «Παλέτες σε επανάχρηση» από το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου

Έκθεση με τίτλο «Παλέτες σε επανάχρηση», βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και έως την ερχόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ),  με πρωτοβουλία της εταιρείας Nestlé Hellas και σε συνεργασία με το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ