.
.
.
.
.

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Σπ. Λάππας: "Για την Ν.Δ. τα 175 εκατ. μέρισμα και... πολλά είναι!!!"

Η ΝΔ κατηγορούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει «ψίχουλα», όταν αποφάσισε το 2018 να μοιραστεί μέρισμα έως και πάνω από 1200 ευρώ σε 3.700.000 επωφελούμενους και συνολική δαπάνη 780 εκατ. ευρώ ή όταν αποφάσισε το 2017 να μοιραστεί μέρισμα σε 3.500.000 επωφελούμενους.

Βουλή: «Πέρασε» το φορολογικό νομοσχέδιο

Με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και της Ελληνικής Λύσης ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο».

Καρδίτσα: Έναρξη διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης σχολικού έτους 2019-2020

Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καρδίτσας έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες, για να προχωρήσει στην έναρξη της διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης στη Γ΄ και Δ’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων.

Στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκλέχθηκε ο Αποστόλης Ταξιάρχης

Στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ..που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία του 37ου Συνεδρίου εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο της "Συνδικαλιστικής Ανατροπής στο Δημόσιο" ο Αποστόλης Ταξιάρχης.

Συνδικάτο Οικοδόμων: "Καταγγελία για την καταστολή ενάντια στους μικρομεσαίους αγρότες"

Για άλλη μια χρονιά οι μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής μας βρίσκονται στο δρόμο πραγματοποιώντας σειρά κινητοποιήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια του και να καλλιεργήσουν και τη νέα χρονιά.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: "Εργατιά - αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά"

Συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και καλούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, γυναίκες και νεολαία να ενισχύσουν την αγροτική κινητοποίηση και με την φυσική τους παρουσία την Κυριακή 8 Δεκέμβρη 12 το μεσημέρι στον κόμβο του Ε65.

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 853 αναπληρωτών στη Β/θμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το διδακτικό έτος 2019-2020 και για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ