.
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεώργιου Δάλλα

Τελούμε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. στο νεκροταφείο Χαλανδρίου το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, αδελφού και θείου Γεώργιου Αθ. Δάλλα.

Καρδίτσα: Επιπλέον παρεμβάσεις της Πυροσβεστικής «απαίτησε» η κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος ήταν ο μήνας που χρειάστηκε να επέμβει τις περισσότερες φορές κατά την φετινή χειμερινή περίοδο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, απόρροια των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τον πρώτο χρόνο του έτους.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (1/2), δώδεκα περίπου ώρες πριν την έναρξη της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Καρδίτσας καιι μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ τα ονόματα των υποψηφίων για την Εκτελεστική Επιτροπή και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Δικαίωση για τους 9 προσφεύγοντες υποψηφίους των εκλογών της ΕΠΣΚ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας το πρωί (10.30) του Σαββάτου (2/2) μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όπου υπήρξε προσφυγή κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας σχετικά με τις υποψηφιότητες.

Σύλλογος Εκπ/κών Α/βάθμιας: "Εκδήλωση για το συνταξιοδοτικό & κοπή πίτας"

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καρδίτσας «Νικόλαος Πλαστήρας» καλεί τα μέλη του στην εκδήλωση με θέμα «Ασφαλιστικό και επιπτώσεις στις Υπηρεσιακές μεταβολές» που θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 πμ στο Παυσίλυπο.

Δεκάδες περιπτώσεις "καραμπινάτης" φοροδιαφυγής ξεσκέπασαν οι έλεγχοι της Α.Α.Δ.Ε.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων ελέγχων που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στοχεύοντας στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και στην ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης, εντοπίστηκε πλήθος επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ