.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμος Παλαμά αποκτά σύγχρονο… «Επιδεικτικό Αγρό»!

Ένα πάγιο αίτημα εδώ και πολλά χρόνια των Παλαμιωτών ικανοποιείται μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ», ενέκρινε την παραχώρηση του πρώην Σταθμού Γεωργικής Έρευνας στον Δήμο Παλαμά για την δημιουργία σύγχρονου «Επιδεικτικού Αγρού».

Νέο πρόγραμμα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοσίων Κτιρίων

Νέα πρόσκληση μέσω του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 εκδόθηκε σήμερα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοσίων Κτιρίων, προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ.

"731 μέτρα πάνω από τον Άδη..."

Μια ιδιαίτερη θεατρική παράσταση με τίτλο "731 μέτρα πάνω από τον Άδη..." αφιερωμένη στο έπος αντίστασης των δυτικοθεσσαλών στο Ύψωμα 731 ανεβαίνει από το θέατρο Πορεία τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ενεργειακή Κοινότητα Καρδίτσας (Ε.Σ.Ε.Κ.): Συναντήσεις με τους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας

Συναντήσεις με τους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΚ με σκοπό την ενεργό συμμετοχή των Δήμων ως μέλη της Ενεργειακής Kοινότητας.

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και των σηματοδοτών στο οδικό δίκτυο της Π.E. Λάρισας

Στη φάση της υλοποίησης εισέρχεται μετά την υπογραφή της σύμβασης ένα ακόμη σημαντικό οδικό έργο ασφάλειας, που αφορά τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού και των σηματοδοτών του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

ΟΑΕΔ: Έναρξη προγράμματος επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας

Ξεκινά αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 η υποβολή αιτήσεων των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2018-2019».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ