.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Αλιβέρι

Μία σορός που πιθανόν ανήκει σε άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/2), αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Αλμυροπόταμου στη θέση ''Βλυχάδα'' Αγίου Δημητρίου Αργυρού, Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο για την εταιρεία Λουτρά Σμοκόβου αποφάσισε το Δ.Σ. Σοφάδων (+Βίντεο)

Τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας για τη Δημοτική Επιχείρηση "Λουτρά Σμοκόβου - Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α." αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων το απόγευμα της Τρίτης (12/2) και μετά από πρόταση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μπ. Παπαδόπουλου.

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά για την εμμηνόπαυση

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Παλαμά, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών, ιατρική ενημερωτική ημερίδα με τίτλο <Αγκαλιάζουμε την αλλαγή στο σώμα μας>, που αφορούσε την εμμηνόπαυση.

Ανακοίνωση του Δήμου Καρδίτσας για το πρόγραμμα στειρώσεων για το 2019

Ο Δήμος Καρδίτσας ολοκλήρωσε τις διαδικασίες και ξεκινάει το πρόγραμμα στειρώσεων για το 2019 μέσα στο πλαίσιο για την διαχείριση Αδέσποτων Ζώων θηλυκών και αρσενικών που περιλαμβάνει την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την ηλεκτρονική σήμανση στο όνομα του Δήμου και καταγραφή στη Βάση Δεδομένων, εξετάσεις αίματος και αποπαρασίτωση.

Δημ. Παπακώστας: "Περί σχέσης Δήμου - Δημοτών - Αιρετών & Υπαλλήλων"

Όντας στην Αυτοδιοίκηση επί 25 χρόνια με θητεία Δημάρχου (96 μήνες)/Κοινοτικού Συμβούλου (48 μήνες) & Δημοτικού (156 μήνες/13 έτη), υπηρετώντας και την Κοινοτική Αυτοδιοίκηση,και την Καποδιστριακή, Καλλικρατικη και τώρα του Κλεισθενη, οφείλω να εξηγήσω ορισμένα βασικά, ουσιώδη στοιχεία της δράσης στα κοινά,τα τοπικά,τα δημόσια πράγματα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ