.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Οριοθετήθηκαν με Κ.Υ.Α. οι σεισμόπληκτες περιοχές στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων από το σεισμό της 31ης Αυγούστου

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομίας και Ανάπτυξης έγινε οριοθέτηση των σεισμόπληκτων περιοχών της Δυτικής Θεσσαλίας που επλήγησαν από τη σεισμική δόνηση των 4,9 Ρίχτερ της 31ης Αυγούστου 2018.

Με διάρκεια ένα έτος ο νέος Νόμος Κατσέλη

"Κλείδωσαν" κατά τη μαραθώνια συνάντηση η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες και τα τελευταία θέματα τεχνικής φύσεως που έχρηζαν διευκρινίσεων μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζών σχετικά με το νέο νόμο Κατσέλη.

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Π. Ε. Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε τμήματα των οδών μεταξύ των κυκλικών κόμβων για τη βελτίωση της οδικής ασφαλείας» προϋπολογισμού 1.680.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περ. Θεσσαλίας για επιδείνωση καιρού το Σαββατοκύριακο

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Ε.Μ.Υ, που ισχύουν για το Σάββατο 23/02 και την Κυριακή 24/02 προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές και τους πολύ ισχυρούς ανέμους ιδιαίτερα στα πελάγη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ