.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Τοποθέτηση του Δικτύου για την Προστασία των Αγράφων στη διημερίδα για τη βιώσιμη διαχείριση του νερού

Κατ’ αρχή να συγχαρούμε κι εμείς τους διοργανωτές της διημερίδας αλλά να επισημάνουμε ότι ως φορέας του νομού μας, που, μεταξύ των άλλων, εκφράζουμε την ανησυχία μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας για τις δρομολογημένες επεμβάσεις στο φυσικό και υδάτινο πλούτο της περιοχής, θεωρούμε πως έπρεπε να μας δοθεί και ανάλογη δυνατότητα να τοποθετηθούμε.

Αναβάλλεται ο αγώνας γυναικών ποδοσφαίρου της Π.Α.Κ."Διγενής" με τον Α.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς

Λόγω των καιρικών φαινομένων που πλήττουν την χώρα και ιδιαίτερα την Κεντρική Ελλάδα ο αυριανός αγώνας του 3ου Ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

30 εκατοστά χιόνι στα ορεινά της Καρδίτσας από την "Ωκεανίδα" - Που χρειάζονται αλυσίδες στην Καρδίτσα και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Χιονοπτώσεις που έδωσαν αρκετά μεγάλα ύψη χιονιού κυρίως στα ορεινά αφήνει πίσω το πρώτο 15ωρο από την έναρξη των φαινομένων της "Ωκεανίδας" στο νομό Καρδίτσας.

Α1 ΕΣΚΑΘ: Έχασε και στον Αμπελώνα η Αναγέννηση - Νίκη για Σοφάδες και ήττα για το Μουζάκι

Δεύτερη ήττα στη σειρά για την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου για την 17η αγωνιστική, άλλη μια ήττα γνώρισε η ομάδα του Μουζακίου αυτή τη φορά από τους Δαναούς ενώ ο Γ.Σ. Σοφάδων κέρδισε τον Αστέρα στη Λάρισα.

Στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Το δεύτερο τίτλο της καριέρας του ετοιμάζεται να διεκδικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη επί του Γκοφάν στον ημιτελικό του τουρνουά της Μασσαλίας, στον οποίο και επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ.

Τέσσερις "ποντικοί" άδειασαν σπίτι στην Κέρκυρα αλλά συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στα Τρίκαλα!

Συνελήφθησαν, χθες (22/29) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, ηλικίας από 23 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ