.
.
.
.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Ηθικό θέμα με αφορμή πρωτόδικη καταδίκη συμβούλου τέθηκε στο Δ.Σ. του ΕΒΕ (+Βίντεο)

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τρίτη καθώς πριν καν μπει το Σώμα στα ουσιαστικά θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο κ. Κατσίκης έθεσε ηθικό θέμα με αφορμή δικαστική απόφαση που αφορά στον κ., Λαμπρόπουλο.

Προς ολοκλήρωση η διαδικασία παραχώρησης του οικοπέδου και των καπναποθηκών στο ΕΒΕ Καρδίτσας

Στο τελικό στάδιο δείχνει να βρίσκεται η διαδικασία της παραχώρησης για 25+10 χρόνια του οικοπέδου των καπναποθηκών αλλά και των κτιρίων που πραγματοποιείται η Εμποροβιοτεχνική έκθεση από τα συναρμόδια υπουργεία στο ΕΒΕ Καρδίτσας.

Ταχυπληρωμές για εξόφληση συνδρομών και ενημερωτικές επιστολές για το ΓΕΜΗ θα λάβουν τα μέλη του ΕΒΕ Καρδίτσας

Ομόφωνη απόφαση για την αποστολή ταχυπληρωμών, στα μέλη του Επιμελητηρίου, προκειμένου να προβούν σε εξόφληση των συνδρομών τους, πήρε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στη σημερινή του συνεδρίαση.

Αποστολή μικτής Κ-13 της ΕΠΣΚ για το φιλικό της Τετάρτης (27/2) με τον Α.Ο Φιλάθλων Ολυμπιακού

Φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Νοσοκομείο θα δώσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19.45 η Μικτή Ομάδα Κ-13 της ΕΠΣ Καρδίτσας αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο Φιλάθλων Ολυμπιακού.

Κοπή πίτας και ευχές για το νέο έτος στο Επιμελητήριο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος ξεκίνησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου το απόγευμα της Τρίτης. 

ΣΥΡΙΖΑ: “Δέσμευση για μείωση του κόστους του νερού στην αγροτική γη της Θεσσαλίας”

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη των βουλευτών Θεσσαλίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, σε σχέση με την τιμολόγηση του νερού και το κόστος άρδευσης στην αγροτική παραγωγική γη της Θεσσαλίας.

Κ. Αγοραστός: «Ο κ. Σ. Φάμελλος άνοιξε παράθυρο για μείωση του περιβαλλοντικού τέλους στο αρδευτικό νερό»

«Παράθυρο για μείωση του περιβαλλοντικού τέλους στο αρδευτικό νερό της Θεσσαλίας άνοιξε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος»,

Πιστώνεται στους Δήμους η 1η κατανομή (2019) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Την Α΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους γνωστοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ