.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Ακύρωση εν μέρει της απόφασης του Δ.Σ. Σοφάδων για την ματαίωση προμήθειας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED

Μερική ακύρωση της κατά πλειοψηφίας απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων για την προμήθεια – εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό είχαμε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.

Τέσσερις περιπτώσεις ληστειών και κλοπών εξιχνιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις (τρεις ληστειών και μία περίπτωση κλοπής) ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο 35χρονος και ένας 31χρονος συνεργός του με την άμεση σύλληψη ενός 35χρονου για ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας στις 24 Φεβρουαρίου.

Υποχρεωτικά στα προνήπια τα 4χρονα παιδιά από το σχολικό έτος (2019-2020) των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων

Υποχρεωτική δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση θα ισχύσει σε όλους τους Δήμους του νομού Καρδίτσας από τη νέα σχολική χρονιά (2019-2020) καθώς και οι τέσσερις μεγάλοι Δήμοι (Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων) που είχαν εξαιρεθεί την τρέχουσα σχολική χρονιά συμπεριλαμβάνονται στην απόφαση του Κων. Γαβρόγλου που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη Λάρισα (+Φώτο +Βίντεο)

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη Λάρισα στο ύψος της Γαλήνης έχει ξεσπάσει το απόγευμα της Τετάρτης (27/2) και ήδη στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Κώστας Γραμμένος: "Ιστορική Γέφυρα Κοράκου: Γέφυρα με το μέλλον"

Τον τελευταίο καιρό, όχι άδικα, η Ιστορική Γέφυρα Κοράκου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εξαιτίας της υπογραφής πρόσφατα (15 Φεβρουαρίου 2019) από την Κυβέρνηση της σύμβασης (16.800.000 ευρώ) για την ανακατασκευή της και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ