.
.
.
.
.

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019

Μείωση γάμων και αύξηση διαζυγίων χαρακτήρισε το 2018 για την Καρδίτσα

Το 2018, από στατιστικής πλευράς, σε ότι αφορά στο Δήμο Καρδίτσας, ήταν μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε, από μειωμένο αριθμό γάμων, αυξημένο αριθμό διαζυγίων και με ανοδική πορεία στα Σύμφωνα Συμβίωσης.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας για τους ημιτελικούς κυπέλλου και τις εμβόλιμες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων

Με ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποιούνται οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των ημιτελικών του κυπέλλου καθώς και οι ημερομηνίες των εξ αναβολής αγωνιστικών.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Μνημείο πεσόντων Καρδιτσομαγούλας"

Έπειτα από τη δωρεά χρημάτων μιας συνδημότισσας μας, η οποία επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία της, κινήθηκε η διαδικασία (αντικατάστασης) ανακατασκευής του μνημείου των πεσόντων στην πλατεία της Καρδιτσομαγούλας.

"Πρόταση άρσης της συνταγματικής απαγόρευσης για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων"

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα τελευταία χρόνια όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, μόνιμοι και συμβασιούχοι, ζήσαμε σημαντικούς αγώνες για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καρδίτσας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Κατά τη διάρκεια μια λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο, ο Δήμος Καρδίτσας έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων και των εργαζομένων.

Εύκολες νίκες για τις μικτές της ΕΠΣΚ κόντρα στα Γρεβενά

Δύο στα δύο για τις μικτές της ΕΠΣΚ σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Αστέρα όπου και υποδέχθηκαν τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Δημοπρατείται έργο αγροτικής οδοποιίας μήκους 8,2 χλμ. στο Δήμο Καρδίτσας

Στη δημοπράτηση του έργου “Κατασκευή δικτύου πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στο Δήμο Καρδίτσας” προϋπολογισμού 977.000€ προχώρησε ο Δήμος Καρδίτσας με την προθεσμία υποβολής προσφορών να λήγει στις 6 Μαρτίου στις 15.00.

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικών προσφορών για υπηρεσίες καθαρισμού οικημάτων και ειδών ιματισμού

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ