.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (9-10/2) - Αλλαγές

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (7/2) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας οι διαιτητές των αγώνων για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (9-10/2).

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα με τον Δημήτρη Κουρέτα

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Λάρισα γνωστοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Δήλωση της Χρ. Κατσαβριά για την επίσημη αναγνώριση των πηγών Λουτρά Σμοκόβου και Σουλαντά ως ιαματικές

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, με αφορμή τις υπουργικές αποφάσεις της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στα ΦΕΚ 6195/Β/2018 (αναρτηθέν στη διαύγεια 5-2-2019)

Φ. Αλεξάκος: "Η αισθητική αναβάθμιση της πόλης μέσα από μια αλληλουχία παρεμβάσεων"

Η σημασία στην λεπτομέρεια είναι μία φράση κλισέ. Όταν όμως από φράση μετατρέπεται σε πράξη επιφέρει αλλαγές που μπορεί να μην είναι ευκολοθώρητες και εντυπωσιακές, αλλά αναμφίβολα είναι αποτελεσματικές.

Ανακοίνωση - ενημέρωση από το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα Εταιρείες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν Αιολικά Πάρκα στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων, διαδίδουν (μέσω του φιλικού τους τύπου)

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 18,5% η ανεργία τον Νοέμβριο του 2018

Στο 18,5% περιορίσθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, μειωμένο (κατά 2,6 μονάδες) τόσο από το 21,1% τον Νοέμβριο 2017, όσο και από το 18,7% τον Οκτώβριο 2018, ενώ παράλληλα υπήρξε αύξηση της απασχόλησης.

Η πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ) διαθέσιμη και για τη σύσταση Ο.Ε. και Ε.Ε.

Η πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ), η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 22 Ιουλίου 2018, είναι, πλέον, διαθέσιμη από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και για τη σύσταση προσωπικών εταιρειών, δηλαδή των Ομορρύθμων και των Ετερορρύθμων Εταιρειών (ΟΕ και ΕΕ).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ