.
.
.
.
.

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019

Με μεγάλη παρέλαση αρμάτων και κάψιμο του Καρνάβαλου ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στους Σοφάδες (+Φώτο +Βίντεο)

Η πόλη των Σοφάδων έχει συνδέσει το όνομα της με την διοργάνωση εκδηλώσεων την περίοδο της Αποκριάς, που κορυφώνονται με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και το κάψιμο του «Βασιλιά Καρνάβαλου».

Καταγγελίες από Εθνικό και απάντηση του Α.Σ. Καρδίτσας για το παιχνίδι του Σαββάτου

Σε ανακοίνωση με διάφορους αποδέκτες προχώρησε η ομάδα του Εθνικού Καρδίτσας μετά τη χθεσινή ήττα της στο κλειστό της Καρδίτσας από τον Α.Σ. Καρδίτσας με τη διοίκηση της Καρδιτσιώτικης ομάδας ωστόσο να σηκώνει το "γάντι" απαντώντας σε έντονο τόσο στις καταγγελίες των Πειραιωτών.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Με καλό καιρό και η Καθαρά Δευτέρα - Αλλαγή σκηνικού την Τρίτη με βροχές και χιόνια

Σύμμαχος στις εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στέκεται φέτος ο καιρός με τις συνθήκες να θυμίζουν περισσότερο τέλος Άνοιξης.

Σύλληψη 44χρονου στη Λάρισα για κοκαΐνη και κάνναβη

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (9/3) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ένας 44χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ομιλία του Ν. Καραγιάννη στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 9ης Μαρτίου, επετείου προς τιμή των Ηρώων του Υψώματος 731

Η ιστορία  του   πολέμου του 1940, το έπος της Αλβανίας, είναι η λαμπρότερη σελίδα της σύγχρονης  ιστορίας μας. Το 40 δεν υπήρξε όμως απλά ένα έπος . Στην πραγματικότητα ήταν μια σειρά από έπη.

Η Καρδίτσα τίμησε τους Ήρωες του Υψώματος 731 (+Φώτο +Βίντεο)

Σημαντική για την ιστορία της Καρδίτσας ήταν η Κυριακή 10 Μαρτίου, καθώς η πόλη, μέσω φορέων και κατοίκων της τίμησε τους Ήρωες του Υψώματος 731, που έγραψαν μία από τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Ομιλία Δομήνικου Βερίλλη στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Ηρώων του Υψώματος 731

Μία σημαντική ιστορική επέτειο της Ελλάδος, με πρωταγωνιστές Καρδιτσιώτες γιορτάζει σήμερα η πόλη μας. Γιορτάζουμε τη νίκη  του δυτικοθεσσαλικού 5ου Συντάγματος Πεζικού, επί  των δυνάμεων του Μουσολίνι στις μάχες που διεξήχθησαν από τις 9 Μαρτίου 1941 στο ύψωμα 731.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ