.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Πεζοπορία για παιδιά και οικογένειες από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Την Κυριακή 17 Μάρτη, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), διοργανώνει στην περιοχή της λίμνης Σμοκόβου, την πρώτη του για φέτος, πεζοπορία ειδικά για παιδιά και οικογένειες.

Κανονικά θα συνεχιστούν οι εφημερίες της Παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο για όλο το Μάρτιο

Χωρίς να υπάρξει καμία διακοπή θα συνεχιστούν οι εφημερίες της Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Καρδίτσας και το υπόλοιπο διάστημα του Μαρτίου.

Αποσυνδέεται η αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη διάλυση της Βουλής

Το «πράσινο» φως για την επόμενη Βουλή πήραν όλες οι διατάξεις που είχαν τεθεί στην δεύτερη ψηφοφορία για το Σύνταγμα με βασικότερη εκείνη που αποσυνδέει την πρόωρη διάλυση της Βουλής από την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στους ρυθμούς του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου κινείται η Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να κηρύττει την έναρξη και τον Βασίλη Λέκκα να ταξιδεύει το κοινό με μια μοναδική μουσική παράσταση, το 35ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας σήκωσε σήμερα την αυλαία του.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών Πέμπτη (15/3) και Παρασκευή (16/3)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ