.
.
.
.
.

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Με Ξάνθη και Επανωμίτη στη βασική 11άδα η Εθνική κορασίδων 3-0 τη Γεωργία

Με τις αθλήτριες των Ελπίδων Καρδίτσας Ξάνθη και Επανωμίτη να αγωνίζονται στη βασική 11άδα η Εθνική Κορασίδων έφθασε σε νίκη 3-0 επί της Γεωργίας στη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019, διατηρώντας έτσι ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Με καλό καιρό οι παρελάσεις - Πτώση θερμοκρασίας και βροχές από Τρίτη

Με καλό καιρό θα γίνουν οι αυριανές παρελάσεις στο νομό μας ωστόσο από την Τρίτη (26/3) αναμένεται μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές κατά περιόδους.

Γ' ΕΠΣΚ: Εύκολα στο Αρτεσιανό ο Θεσσαλικός - Νίκες εντός για Ζαΐμι και Κουσιάντζα

Παρέμεινε το δίδυμο της κορυφής για άλλη μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΚ μετά τη νίκη των Γοργοβιτών στο Αρτεσιανό και τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα για το Φράγκο απέναντι στο Μορφοβούνι.

Β1 ΕΠΣΚ: Πήρε βαθμό στους Μαυραχαδες η ψυχωμένη Άρνη - Διπλό του Βλοχού στην Πτελοπούλα

Στην πρώτη ισοπαλία της χρονιάς υποχρεώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/3) ο Ερμής Μαυραχάδων εντός έδρας από την Άρνη ενώ την ίδια ώρα ο Βλοχός έκανε ...περίπατο στην Πτελοπούλα.

Γ' Εθνική - 4ος όμιλος: Βυθίζεται ο Απόλλωνας - Ήττα εντός και για τα Σέλλανα

Ακόμα πιο χαμηλά βυθίστηκε στη βαθμολογία ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου μετά τη νέα ήττα του στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκαισάρειας ενώ και ο Α.Ο. Σελλάνων υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από την έτερη ομάδα της Πιερίας για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ