.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

13 ακόμα Σχολικές Μονάδες της Α/βάθμιας στο Ν. Καρδίτσας εντάσσονται στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών

Άλλες 663 νέες Σχολικές Μονάδες εντάσσονται στο δίκτυο από το σχολικό έτος 2019-2020 όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη (28/3) το Υπουργείο Παιδείας.

Μελέτη γενετικής προδιάθεσης για τον καρκίνο μαστού και των ωοθηκών στον θεσσαλικό γυναικείο πληθυσμό

Μελέτη γενετικής προδιάθεσης για τον καρκίνο μαστού και των ωοθηκών στον θεσσαλικό γυναικείο πληθυσμό πρόκειται να υλοποιήσουν Περιφέρεια και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αντίθετη στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η ΕΛΜΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Περισσότερο με συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου, παρά με Γενική Συνέλευση, έμοιαζε η συνεδρίαση του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών του νομού Καρδίτσας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρόταση εκσυγχρονισμού του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κατέθεσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το «πράσινο» φως για την κατάθεση πρότασης προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 έλαβε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ο εκσυγχρονισμός του δικτύου άρδευσης των δημοτικών κοινοτήτων αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Ταυρωπού.

Κλήρωσε η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Φεβρουαρίου (2019)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/3) η λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ και αναδείχθηκαν οι 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι (και 1.000 αναπληρωματικοί) που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

ΟΠΕΚΑ: Από το απόγευμα της Παρασκευής (29/3) ξεκινά η πίστωση της α' δόσης (2019) για το επίδομα τέκνων

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιδόματος Παιδιού ότι από αύριο, Παρασκευή 29 Μαρτίου το απόγευμα ξεκινά η καταβολή της πρώτης δόσης του 2019, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, 1η Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ