.
.
.
.
.

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019

"Η κατάκτηση της κορυφής μια γυναικεία υπόθεση" - 8 γυναίκες σε 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Με τιμώμενο πρόσωπο τη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να υπηρετήσει στη σύγχρονη εποχή, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο οργάνωσε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο downtown campus της Αθήνας με καλεσμένες τρεις σπουδαίες κυρίες από τον χώρο του πολιτισμού των ΜΜΕ και της επιχειρηματικότητας.

Ίδρυση τμήματος αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στην ΕΛ.ΑΣ.

To Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προωθεί σειρά οργανωτικών μεταρρυθμίσεων στην Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

«Η ΙΡΑ Καρδίτσας συνάντησε τη Ρόζα»

Τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας είχαν την ευκαιρία, την περασμένη Κυριακή, να παρακολουθήσουν τη «Ρόζα» στην τελευταία της παράσταση στο θέατρο Όψεις.

Δύο νεκροί και 14 τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα στη Θεσσαλία τον Φεβρουάριο

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Η ισότητα των δύο φύλων στον αθλητισμό"

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, προσκεκλημένη των Ελπίδων Καρδίτσας, του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ήταν η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση του εν λόγω σωματείου που πραγματοποιήθηκε στο «Κιέριον» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και με θέμα: Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Φάνης Στάθης: Η Ελένη Ρούσσα - Μάγγου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητισμός - Πολιτισμός - Νεότητα», στο συνδυασμό μας!

«Η Ελένη Ρούσσα - Μάγγου ενώνει τις δυνάμεις της με τις δικές μας και είναι μία ακόμη υποψηφιότητα που αποδεικνύει με τον πιο ηχηρό τρόπο, πως η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για το Δήμο Μουζακίου είναι ένας συνδυασμός νίκης.

Δήλωση υποψηφιότητας Ευάγγελου Παπαστεργίου με το συνδυασμό του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

«Μετά από ώριμη σκέψη και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου Σοφάδων, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου, να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ