.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Κ. Παπαλός: Η αλήθεια και το δίκαιο κερδίζουν πάντα!!! (+Φώτο +Βίντεο)

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (23/5), στην κεντρική πλατεία της πόλης, τη βασική συγκέντρωση του συνδυασμού του «Δυνατή Καρδίτσα» για την παρούσα προεκλογική περίοδο στο Δήμο Καρδίτσας.

Ν. Τσιλιμίγκας από την Καρδίτσα: Η περιφέρεια Θεσσαλίας έχει ανάγκη από δημιουργία και ανάπτυξη (+Φώτο +Βίντεο)

Ανοιχτή πρόσκληση, ενόψει των Περιφερειακών εκλογών απεύθυνε από την πλατεία Δικαστηρίων, προς τους Καρδιτσιώτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, πραγματοποιώντας την κεντρική του ομιλία στην πόλη μας.

Τις προγραμματικές θέσεις της "Αργιθεάτικης Συμμαχίας" παρουσίασε ο υπ. Δήμαρχος Αργιθέας Γ. Χασιώτης

Οι ΑΡΓΙΘΕΑΤΕΣ σε μια μεγάλη και γεμάτη ενθουσιασμό και με πατριωτικό παλμό συγκέντρωση στην αίθουσα του κινηματοθέατρου Μουζακίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου,  διατράνωσαν την πίστη τους στην ορεινή Πατρίδα και τη Νίκη του Συνδυασμού "Αργιθεάτικη Συμμαχία"!

Δ. Κουρέτας από την Καρδίτσα: «Με τη δύναμη των πολιτών και τη χρήση σύγχρονων εργαλείων, οδηγούμε τη Θεσσαλία στο μέλλον» (+Φώτο +Βίντεο)

Ως γίγαντα που κοιμάται χαρακτήρισε την Θεσσαλία ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δ. Κουρέτας, μιλώντας από την Καρδίτσα.

Δήλωση Ν. Καραγιάννη, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας με τη "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών"

Φίλες και φίλοι,

Φτάσαμε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Όλες αυτές τις ημέρες έδωσα έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα με ειλικρίνεια και καθαρότητα, χωρίς ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις.

Τι ισχύει για την εκλογική άδεια των εργαζομένων

Η ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, καθώς και κατά τις τυχόν επαναληπτικές Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, χορηγείται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα ως εξής:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ