.
.
.
.

Κυριακή, 05 Μαΐου 2019

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο περιφερειακός συνδυασμός «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» με υπ. Περιφερειάρχη τον Νίκολαο Τσιλιμίγκα

Κατατέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Πρωτοδικείο της Λάρισας ο περιφερειακός συνδυασμός "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας" με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Νίκο Τσιλιμίγκα.

Ρωσία: Στους 41 οι νεκροί από το αεροπορικό δυστύχημα στο Σερεμέτιεβο

Στους 41 ανέρχονται οι νεκροί από τη φωτιά στο αεροσκάφος της εταιρείας Aeroflot, το οποίο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, ανακοίνωσε η Επιτροπή Ερευνών.

Δημήτρης Παπακώστας: "Ισχυρό Πατριωτικό Ψηφοδέλτιο Προσφοράς για την "Αργιθεατικη Συμμαχία"!

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Ψηφοδελτίου Νίκης &  Πατριωτικής Προσφοράς,της  "Αργιθεατικης Συμμαχίας" με επικεφαλής τον Δάσκαλο Γιώργο Χασιώτη-υποψηφιο Δήμαρχο Αργιθέας και 26 Στελέχη με γνώση, πείρα, διάθεση για δουλειά - πολλές δυναμικές γυναίκες, οι οποίες τιμούν τον ισχυρό Συνδυασμό της Ορεινης Αργιθέας- και που, κατά κοινή ομολογία, έχει κερδίσει σαφές... προβάδισμα Υπεροχής και εκλογικής Νίκης!

Παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία για τις ρυθμίσεις σε έως 120 δόσεις για οφειλές σε εφορίες, ταμεία και ΟΤΑ

"Αυτό που προσπαθούμε είναι να ρυθμίσουμε είναι ένα συσσωρευμένο βάρος από την πολυετή κρίση", τόνισε ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος σημειώνοντας ότι δίνεται έμφαση στο να βοηθηθούν όσοι θέλουν αλλά δεν μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες να ρυθμίσουν τις οφειλές του στο δημόσιο.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο δημοτικός συνδυασμός "Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά" με υπ. Δήμαρχο Παλαμά τον Γιώργο Σακελλαρίου

Κατατέθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής (5/5) στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας το ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού "Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σακελλαρίου μαζί με τους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους του ίδιου συνδυασμού και του Ανεξάρτητου Συνδυασμού "Συμμαχία Υπερ Γοργοβιτών".

Κατατίθεται στο Πρωτοδικείο ο δημοτικός συνδυασμός "Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ." με υπ. Δήμαρχο Καρδίτσας τον Ηλία Σχορετσανίτη

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας του ψηφοδελτίου του δημοτικού συνδυασμού "Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ." με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον Ηλία Σχορετσανίτη.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο δημοτικός συνδυασμός "Πανδημοτική Πρωτοβουλία" με υπ. Δήμαρχο Σοφάδων τον Θάνο Σκάρλο

Κατατέθηκαν λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας ο Δημοτικός Συνδυασμός "Πανδημοτική Πρωτοβουλία" με υποψήφιο Δήμαρχο Σοφάδων τον Θάνο Σκάρλο καθώς και οι συνδυασμοί των τοπικών κοινοτήτων του ίδιου συνδυασμού.

Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία (+Βίντεο)

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, όταν το επιβατικό αεροσκάφος SSJ-100, που είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό την πόλη Μουρμάνσκ, στη βορειοδυτική Ρωσία, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο δημοτικός συνδυασμός "Δυνατή Καρδίτσα" με υπ. Δήμαρχο Καρδίτσας τον Κώστα Παπαλό

Κατατέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας ο δημοτικός συνδυασμός "Δυνατή Καρδίτσα" με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον Κώστα Παπαλό.

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο περιφερειακός συνδυασμός «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» με υπ. Περιφερειάρχη τον Αθανάσιο Ακρίβο

Κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Λάρισας ο Περιφερειακός Συνδυασμός "Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια" με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Αθανάσιο Ακριβο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ