.
.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Καρδίτσα: Προοπτική λειτουργίας χώρου εξετάσεων οδήγησης στις Καπναποθήκες

Αίτημα του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Καρδίτσας εξέτασε στην συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΒΕ, προκειμένου να παραχωρηθεί ο χώρος έξω από τις Καπναποθήκες για την διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης.

Στη ΔΟΫ μεμονωμένες οφειλές μελών προς το ΕΒΕ, που έχουν ρυθμιστεί και δεν εξυπηρετούνται

Τη δυνατότητα να μεταφέρονται στη ΔΟΫ οφειλές μεμονωμένων μελών του Επιμελητηρίου προς αυτό, θα εξετάσει το ΕΒΕ Καρδίτσας και εφόσον παρέχεται η νομική δυνατότητα θα το υλοποιήσει.

Θετικό με επιφυλάξεις το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας στην ίδρυση δομής στήριξης επιχειρήσεων

Την υποβολή αιτήματος για συμμετοχή σε πρόγραμμα ίδρυσης δομών στήριξης επιχειρήσεων αποφάσισε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας, εκφράζοντας όμως σοβαρές επιφυλάξεις για το αν το όλο project θα υλοποιηθεί.

Τριάντα τετραγωνικά στη Δ.Ε.Θ. θα διαθέσει το ΕΒΕ Καρδίτσας σε 5 τοπικές επιχειρήσεις

Τη συμμετοχή του ΕΒΕ Καρδίτσας στην 84η ΔΕΘ, σε χώρο 30 τετραγωνικών που θα διατεθεί σε 5 επιχειρήσεις αποφάσισε το Δ.Σ, του Επιμελητηρίου στην συνεδρίαση της Πέμπτης.

Στα 17,5 ευρώ/m2 το κόστος για το Επτωτικό Χωριό

Μία απόφαση που ουσιαστικά είχε ληφθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΕΒΕ Καρδίτσας, ελήφθη και τυπικά στη συνεδρίαση της Πέμπτης (11.7) και έχει να κάνει με τον ανάδοχο του φετινού Εκπτωτικού Χωριού και το κόστος για τους συμμετέχοντες.

Με υπερηχοτομογράφο, μηχανήματα αιμοδιήθησης και μικροσκόπιο εξοπλίζεται το Γ.Ν. Τρικάλων

Νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μετά την έγκριση που έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για τη δημοπράτηση του έργου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ