.

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση του Δ.Σ. της κατασκήνωσης Νεράιδας Λίμνης Πλαστήρα

Γνωστοποιούμε   στους γονείς των επιλεχθέντων παιδιών για την Α΄ και Β΄ κατασκηνωτική  περίοδο, ότι θα ενημερωθούν με  μηνύματα και μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Λίμνης Πλαστήρα   plastiras-ota.gr  για  τις λεπτομέρειες που αφορούν την προσέλευση των παιδιών τους και των προσωπικών εφοδίων που πρέπει να φέρουν μαζί τους.

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα στο Πλατανόρεμα Αλμυρού

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα στο Πλατανόρεμα του Δήμου Αλμυρού, που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων της περιοχής και ειδικότερα των εργαζομένων.

Νέα ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για τις ζημιές από το χαλάζι

Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες χιλιάδες στρέμματα αγροτικών καλλιεργειών, τώρα, στην ευρύτερη περιοχή Παλαμά προς Μάρκο υπέστησαν καταστροφικές ζημιές από το χαλάζι, ζημιώνοντας τους αγρότες που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Σήραγγα Τύμπανου: Ακριβό αλλά διεκδικήσιμο και μεγάλης σημασίας έργο - Τι λένε Β. Τσιάκος και Α. Στεργίου στο KarditsaLive.Net

Η σήραγγα Τυμπάνου είναι ένα έργο που η Π.Ε. Καρδίτσας διεκδικεί θεωρώντας το μία σημαντική υποδομή όχι μόνο για την περιοχή της Αργιθέας αλλά για ολόκληρο το νομό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ