.
.

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας σε Διευθύνσεις

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης σε Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για το  σχολικό έτος 2019-2020.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις ενάντια στις αιολικές εγκαταστάσεις

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των κατοίκων για τις αρνητικές επιπτώσεις των αιολικών εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται τις επόμενες ημέρες εκδηλώσεις με ομιλίες, προβολές και συζητήσεις στα χωριά των Αγράφων ως εξής:

Μακροβιότερη όλων η ομάδα αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

Μακροβιότερη όλων και με τις περισσότερες συμμετοχές αναδεικνύεται η ομάδα αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού «Πολύκαρπος Μπλέτσας» του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», που, όπως κάθε φορά και από την έναρξή της, συμμετείχε και φέτος κανονικά στη 12η και καθιερωμένη ως θεσμό, πλέον, Γιορτή αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ ανακαλεί τυρί ροκφορ λόγω πιθανής παρουσίας Σαλμονέλας

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση τυριού ροκφόρ, λόγω πιθανής παρουσίας του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ημερίδα με θέμα «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/8 στην Αλόννησο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε , το Σάββατο 3 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου η ημερίδα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα : «Καταδυτικός Τουρισμός και Θαλάσσιο Πάρκο».

Αστ. Βασιλάκος: "Κατεπείγουσα ανοιχτή επιστολή για την εκλογή προέδρου κοινότητας"

Αγαπητοί Πολίτες

Από το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή πρόσφατα προκύπτει ότι,

Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων δεν θα εκλεγούν αλλά θα οριστούν, παρά τα προβλεπόμενα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ