.
.
.
.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. η πρόσκληση για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ. που υπογράφει ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας.

Θεσσαλονίκη: "Βουτιά" θανάτου για 53χρονο από γέφυρα - Έπεσε πάνω σε διερχόμενο μοτοσικλετιστή

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Βούλγαρη, όταν 53χρονος άνδρας έπεσε από τη γέφυρα στο οδόστρωμα πάνω σε διερχόμενο 28χρονο ημεδαπό δικυκλιστή.

Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείου της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Κ. Αγοραστός: Να προχωρήσει άμεσα η εκτροπή Αχελώου

Αυτοψία σε όλο το μήκος του ποταμού Πηνειού, από  την Καλαμπάκα μέχρι έξω από τα Τρίκαλα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

«Στον αέρα» η επιμήκυνση των δανείων του Δήμου Καρδίτσας στην Alpha Bank - Πρόβλημα ρευστότητας στο ...βάθος! (+Βίντεο)

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα σχετικά με την προσπάθεια του Δήμου Καρδίτσας να υπάρξει επιμήκυνση του δανείου με την Alpha Bank και κατ’ επέκταση μείωση της δόσης σε επίπεδο που να μπορεί να αντεπεξέλθει.

Συγκροτήθηκαν και στελεχώθηκαν Δ.Σ. και Επιτροπές Δημοτικών Επιχειρήσεων και ΝΠΔΔ του Δ. Καρδίτσας

Στη συγκρότηση και στελέχωση Διοικητικών Συμβουλίων και Επιτροπών Δημοτικών Επιχειρήσεων, φορέων που συμμετέχει ο Δήμος και Ν.Π.Δ.Δ., προχώρησε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (16/9) το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ