.
.
.
.
.

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΣ Καρδίτσας: Προπόνηση και προεπιλογή μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14

Από τους Ενωσιακούς Προπονητές κ.κ. Δημ. Δρόσο και Τζέλλο Αθανάσιο καλούνται για προπόνηση – προεπιλογή εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ για την περίοδο 2019-2020, την Δευτέρα 23-9-2019 και ώρα 5:00 μμ η ομάδα Κ-12 (γεννηθέντες 2008 - 2009) και ώρα 6:00 μ.μ. η ομάδα Κ-14(γεννηθέντες 2006 – 2007).

Ο Δημήτρης Παπακώστας για τον Αργιθέατη νέο Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Χρ. Καλομπάτσιο

Μέγιστη η τιμή για τον έμπειρο Αυτοδιοικητικό ,φίλο και καλό Πατριώτη Χρήστο Καλομπάτσιο- του Στέλιου & Βασιλικής, αποτελεί ο ορισμός του με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστου στη σημαντική θέση του (Χωρικού) Αντιπεριφερειάρχη ν.Λαρισας (έδρα της Θεσσαλίας) για τη διετία 2019-2021.

Ανακοίνωση της Τ.Ε. ΚΚΕ Καρδίτσας για την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στα Άγραφα

Τις τελευταίες μέρες στα βουνά των Αγράφων υπάρχει παρουσία πρωτοφανής αστυνομικής δυνάμεις ανδρών των ΜΑΤ και ανδρών της ασφάλειας για να διαφυλάξουν την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στην συγκεκριμένη περιοχή.

Α1 ΕΠΣΚ: Νίκες για όλους τους φιλοξενουμένους και την Αργιθέα στην πρεμιέρα

Στη σέντρα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) οι 14 από τις 16 συνολικά ομάδες καθώς το ένα παιχνίδι που απομένει έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη (24/9 στις 17.00).

Πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα στο δάσος του Ανωγείου με το μήνυμα "Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής"

Το δικό τους ισχυρό μήνυμα "Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής" έστειλαν ποδηλάτες από αρκετά σημεία του Δήμου Σοφάδων που συμμετείχαν και φέτος σε εκδήλωση στο Δάσος Ανωγείου.

Ανοιχτή επιστολή των Ενώσεων Αστυνομικών Θεσσαλίας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη

Κε Υπουργέ,

Η "απειλή" σας έγινε πραγματικότητα!!! Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, ΜΗΔΕΝ θέσεις σε όλη την επικράτεια κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ