.

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Άνοιξε η συζήτηση για την αξιοποίηση των Καπναποθηκών από το ΕΒΕ

Η παραχώρηση των καπναποθηκών και του οικοπέδου από το υπουργείο στο Επιμελητήριο είναι εδώ και μερικούς μήνες γεγονός και την Τρίτη (24/9), στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ «άνοιξε» μία πρώτη συζήτηση για την αξιοποίησή τους.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Εντατικοποίηση προσπάθειας για επιτυχία του 2ου Εκπτωτικού Χωριού

Κρίσιμο χαρακτηρίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου το επόμενο 15νθήμερο για την επιτυχία του 2ου Εκπτωτικού Χωριού, σε ότι αφορά στη συμμετοχή των εμπορικών Επιχειρήσεων.

Συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο: «Η αλληλεγγύη μας φέρνει όλους πιο κοντά»!!! (+Φώτο +Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/9) η συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας στο αίθριο της Δημοτικής αγοράς (αντί της Κεντρικής Πλατείας λόγω της βροχής που προηγήθηκε), σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το Επιμελητήριο, και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Συνδιοργάνωση (αλλά πότε;) της «Λευκής Νύχτας» από Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας και ΕΒΕ

Το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για συνδιοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» με το ΕΒΕ βρήκε θετική ανταπόκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, στην συνεδρίαση της Πέμπτης (24/9).

Απάντηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παν. Νάνου στην εταιρεία "Ελλάκτωρ" για τα αιολικά πάρκα

Η εταιρία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα οικονομικά της συμφέροντα, αράδιασε ένα κατεβατό απόψεων και θέσεων, προκειμένου να «πείσει» την τοπική κοινωνία για το «δίκιο της» και ότι είναι καθ’ όλα "νόμιμη".

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου στον Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το μεσημέρι Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας  κ. Κωνσταντίνος Νούσιος στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ