.
.
.
.
.

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη στον Παλαμά: Δυναμικές κινητοποιήσεις στο τέλος του χρόνου αν δεν στηρίξει το ΥΠ.Α.ΑΝ. τους βαμβακοπαραγωγούς! (+Βίντεο)

Σε αναμονή βρίσκονται οι Καρδιτσιώτες βαμβακοπαραγωγοί, μέχρι να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που έλαβαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, για αυστηρούς ελέγχους στην εγχώρια αγορά του προϊόντος, αποκατάσταση των αδικιών με την τιμή και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, αλλά και υλοποίηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων μείωσης του υψηλού σήμερα κόστους παραγωγής.

Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για απάτη σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών - Αναζητείται άλλος ένας συνεργός

Συνελήφθησαν, σήμερα Πέμπτη (25/9) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Τη μεταφορά νερών του Αχελώου προς τη Θεσσαλία ζήτησε ο Κ. Αγοραστός μιλώντας σε ημερίδα του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας

«Δώστε μας τον Αχελώο για να μπορέσει η Θεσσαλία να επιβιώσει και να υπάρξει μέλλον για τις επόμενες γενιές» ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού προς την πολιτική ηγεσία και τα επιτελικά στελέχη των Υπουργείων, στην ημερίδα που διοργάνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, στη Λάρισα, με θέμα τη Θεσσαλία του αύριο.

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Την εκ νέου ενεργοποίηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας αποφάσισαν μεταξύ άλλων Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, η οποία – σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές – κράτησε περίπου μία ώρα και διεξήχθη σε καλό κλίμα, με πολλές προσωπικές αναφορές των δύο ηγετών.

Νάνος και Στάθης συζήτησαν για διαδημοτικές συνεργασίες των Δήμων Λίμνης Πλαστήρα και Μουζακίου

Η διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης των δημάρχων Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη και λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ