.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Βαριά τραυματισμένος αστυνομικός από τα Τρίκαλα μετά από πτώση σε χαράδρα

Ένας νεαρός αστυνομικός με καταγωγή από χωριό του δήμου Τρικκαίων, εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ βαριά τραυματισμένος στο όρος Πάπιγκο στο νομό Ιωαννίνων, όπου είχε πέσει μέσα σε μία χαράδρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στο Μεσενικόλα η τελετή λήξης του 48ου Διεθνούς Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων

Με επιτυχία εξελίσσεται το 48ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων που οργανώνει η ΦΙΛΠΑ με συνδιοργανωτή του Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τόπο φιλοξενίας τη λίμνη.

Σε ένα μήνα η παράδοση του ανακατασκευασμένου χλοοτάπητα στο Δ.Α.Κ. Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Το 15νθήμερο της ειδικής πρόσκλησης που είχε απευθύνει ο Δήμος προς τον εργολάβο για να αποκαταστήσει τις ζημιές στο χλοοτάπητα στο ΔΑΚ και να τον παραδώσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές, ολοκληρώθηκε στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε.

Ανοιχτή Συνέλευση: "Κάλεσμα σε συγκέντρωση για μαζική παρέμβαση στην περιοχή των Αγράφων"

Εδώ και μια εβδομάδα στα βουνά των Αγράφων βρίσκονται 3 μηχανήματα (πάνω από τα Καμάρια) συνοδευόμενα από σεκιούριτι και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έχουν κατακλύσει την περιοχή ελέγχοντας διαρκώς ποιος και γιατί περνάει.

Δήμος Λαρισαίων: Ερχονται νέα έργα αναπλάσεων σημαντικών δρόμων στη Λάρισα

Νέο πακέτο έργων και ειδικότερα αναπλάσεων σημαντικών δρόμων της πόλης προυπολογισμού 5 εκατ. ευρώ συνολικά και με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Θεσσαλίας) έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων. Οι νέες εργολαβίες αναπλάσεων δρόμων, για τους οποίους έχουν δημοσιοποιηθεί οι προκηρύξεις περιλαμβάνονται στα έργα του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Ενημερωτική εκδήλωση στο Μουζάκι για την αποτροπή μετάδοσης της Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων

Τη Τρίτη 24/09/2019 και ώρα 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κινηματοθέατρο του Δήμου Μουζακίου, με θέμα «Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων», παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου Θ. Στάθη, των Αντιδημάρχων Μουζακίου Ν. Πούπη και Γ. Κανιούρα, του Αντιδημάρχου Αργιθέας Χ. Πούλιου και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων των Δήμων.

13 νέες δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε 13 περιφέρειες ανακοίνωσε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Στη σύσκεψη που είχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τους περιφερειάρχες 13 περιφερειών σχετικά με την μεταναστευτική κρίση στη χώρα μας, συμφώνησαν στην ανάληψη άμεσων μέτρων για αποσυμφόρηση των νησιών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ