.
.

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Δήλωση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών

Δήλωση σχετικά με το θέμα της δημιουργίας δομής φιλοξενίας μεταναστών που έφερε στο "φως" το KarditsaLive.Net έκανε το βράδυ της Παρασκευής (10/1) ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου τονίζοντας τα ακόλουθα:

Λαϊκή συνέλευση στους Γοργοβίτες την Κυριακή (12/1) για το θέμα των προσφύγων

Σε λαϊκή συνέλευση θα προχωρήσει την προσεχή Κυριακή (12/1) ο πρόεδρος της κοινότητας Κων. Φώτης μετά το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net που γνωστοποίησε την απόφαση της Κυβέρνησης για τη διαμονή προσφύγων στη ΒΙΠΕ Γοργοβιτών.

Δήλωση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης Σπ. Λάππα για το επεισόδιο στις φυλακές Αυλώνα

Πού είναι η «ασφάλεια» στις φυλακές;

Η ένδεια πολιτικής, οι ερασιτεχνισμοί και η υποκρισία της κυβέρνησης αναδείχτηκαν σήμερα και στον ευαίσθητο τομέα των φυλακών, με τον πιο τραγικό τρόπο.

Το σχέδιο του νέου εκλογικού νόμου έδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς ο Πρωθυπουργός - Ενημέρωση και για το ταξίδι στις Η.Π.Α.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα διαδοχικά στο γραφείο του στη Βουλή: με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυρ. Βελόπουλο και τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γ. Βαρουφάκη.

Ανακοινώθηκε επίσημα η έλευση προσφύγων στη Βιομηχανική Περιοχή των Γοργοβιτών

Την εγκατάσταση προσφύγων (ο Δήμαρχος Παλαμά Γ. Σακελλαρίου με δήλωσή του το βράδυ της ίδιας ημέρας έκανε λόγο για μετανάστες) στη Βιομηχανική Περιοχή Γοργοβιτών του Δήμου Παλαμά γνωστοποίησε επίσημα πριν λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων ο Δήμαρχος Θ. Σκάρλος στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Σώματος.

Έγκριση κατ' εξαίρεση οδήγησης οχημάτων του Δήμου Μουζακίου από αιρετούς

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας εγκρίθηκε σήμερα (10/1) η κατ΄ εξαίρεση οδήγηση αυτοκινήτων του Δήμου Μουζακίου από τους εν΄ ενεργεία Αντιδημάρχους του Δήμου Μουζακίου ως κάτωθι.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ