.
.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Σε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας την Πέμπτη (16/1) η απάντηση για το "hotspot" στους Γοργοβίτες (+Φώτο +Βίντεο)

Πραγματοποίηση συνάντησης με την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, την ερχόμενη Πέμπτη (16/1), ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου, όπου θα δοθεί απάντηση τι μέλλει γενέσθαι με τη δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στην Βιομηχανική Περιοχή ( ΒΙ.ΠΕ.) Γοργοβιτών.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΜΥ συμμετείχε στην εκδήλωση για την προθήκη της στολής του Νικόλαου Πλαστήρα

Το Σάββατο 11 Ιαν 2020 και ώρα 20:30 ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Πόλης Καρδίτσας, διοργάνωσε εκδήλωση (με αφορμή και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας) και κάλεσε όποιον θα ήθελε να στηρίξει την προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων προκειμένου να κατασκευαστεί η κατάλληλη προθήκη για την έκθεση της μεγάλης στολής του Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα.

Στην Αθήνα για επαφές σε υπουργεία ο Βασίλης Τσιάκος

Σειρά επαφών σε υπουργεία θα έχει το τριήμερο 15, 16 και 17 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος που μεταβαίνει γι αυτό το λόγο στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πέτρο Γαλάνη.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. σχετικά με την επίσκεψη του Υπ.Α.Α.Τ. Μ. Βορίδη στην Καρδίτσα

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, ουσιαστικά αντί να απαντήσει στα πολλά προβλήματα και στα αιτήματα επιβίωσης που έχουν οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι και εκφράζονται μέσα από το πλαίσιο αιτημάτων των Αγροτικών Συλλόγων, της ΕΟΑΣΚ και της ΠΕΜ,

Ενημέρωση από την 5η ΥΠΕ για τον αξονικό τομογράφο του Γ.Ν. Τρικάλων

Σύμφωνα με την 5η ΥΠΕ από χθες Δευτέρα (13/1) ξεκίνησε η διαδικασία απεγκατάστασης του παλιού αξονικού και η εγκατάσταση του νέου με χρονοδιάγραμμα λειτουργίας την 29η Ιανουαρίου 2020 βάσει της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία Siemens.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ