.
.

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο δομής προσφύγων στο Κυψελοχώρι του Δήμου Τεμπών

Ένα τηλεφώνημα φαίνεται πως έφερε θετικά νέα για το θέμα. Ο βουλευτής της Ν.Δ Χρήστος Κέλλας τηλεφώνησε την ώρα του δημοτικού συμβουλίου που γινόταν στα Τέμπη τον δήμαρχο της περιοχής και του είπε πως δεν θα γίνει δομή στο Κυψελοχώρι σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σχεδιασμού στη κυβέρνηση.

Δράσεις και στόχοι για τον τουρισμό της Θεσσαλίας παρουσιάστηκαν στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Οι δράσεις που έχουν ετοιμαστεί από την περιφέρεια προκειμένου να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλίας, παρουσιάστηκαν  την Τετάρτη (15/1) στην Καρδίτσα από τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού και στενό συνεργάτη του Κ. Αγοραστού, κ. Γιάννη Μπουτίνα.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νοσοκομείο Καρδίτσας: Μέχρι την Τετάρτη (22/1) θα εφημερεύσει για τον Ιανουάριο η Παιδιατρική κλινική

Μέχρι και τις 22 του μήνα, την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή, θα εφημερεύσει η Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας για τον Ιανουάριο.

Το ψήφισμα του Δ.Σ. Παλαμά για τη μη δημιουργία κέντρου μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών

Δόθηκε στη δημοσιότητα το κατά πλειοψηφία ψήφισμα με το οποίο θα πάει στη αυριανή συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Άκη Σκέρτσο το Δ.Σ. Παλαμά μετά τη χθεσινή συζήτηση του θέματος αυτούσιο όπως κατατέθηκε από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Γ. Σακελλαρίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ