.
.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Ένταση στο Δ.Σ. Μουζακίου για την ονομασία της κεντρικής πλατείας Ελληνοπύργου σε «Δημητρίου Γ. Σιούφα»! (+Φώτο +Βίντεο)

Η πρόθεση Ελληνοπυργιωτών να τιμήσουν τον πέρυσι θανόντα πρώην Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα δίνοντας το όνομά του στην κεντρική πλατεία του χωριού, έχει εδώ και καιρό προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία καθώς εκφράστηκαν έντονες διαφωνίες οι οποίες μεταφέρθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου.

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου (+Φώτο)

Στην πρώτη συνεδρίαση του 2020, το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία προέδρων, εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων και πολλών πολιτών.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (Ε.Ο.Σ.Κ.) έκοψε την πίτα του

Με μεγάλη συμμετοχή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, φυσικά στο βουνό όπως κάθε χρόνο, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), την Κυριακή 26 Γενάρη, στην κορυφή Προφήτης Ηλίας στην περιοχή της λίμνης Σμοκόβου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας για την ετήσια χοροεσπερίδα (+Φώτο)

Κάθε επιλογή κρίνεται εκ του αποτελέσματος και η ομόφωνη φετινή επιλογή των σωματείων να διοργανωθεί από κοινού ετήσια χοροεσπερίδα των εν ενεργεία Αστυνομικών και των Αποστράτων συναδέλφων μας, αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία των μελών, καθώς η συμμετοχή και η προσέλευση ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας - μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Αργιθέας

Στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας βρέθηκε την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αργιθέας Γιώργος Χασιώτης με τους συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους Ιωάννη Μπαμπάτσικο, Γιώργο Σακελλάρη, Βασίλη Καναβό και Κώστα Μερεντίτη όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας- ενημέρωσης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιο Κων/νο.

Αποδόθηκε στους Δήμους η 1η κατανομή (2020) για τις λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τη Α΄ Κατανομή ποσού 28.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, σε όλους τους Δήμους της Χώρας (332), για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος.

Η Κομισιόν εξετάζει την απόσυρση κερμάτων αξίας 1 και 2 λεπτών

Τα υπέρ και τα κατά μιας ενδεχόμενης απόσυρσης των κερμάτων του ενός και των δύο λεπτών του ευρώ σταθμίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα στις Βρυξέλλες.

Τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Καρδίτσας έκοψαν την πίτα τους

Στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καρδίτσας, στην πλατεία Στρατολογίας, οι απόστρατοι Αστυνομικοί, σε μία λιτή τελετή, παρουσία μελών και φίλων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ