.
.
.
.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020

Ενημέρωση αμπελοκαλλιεργητών του Δήμου Καρδίτσας για την αποστακτική περίοδο 2020-2021

Οι αμπελουργοί του Δήμου Καρδίτσας οι οποίοι έχουν αμπέλι κάτω από ένα (1) στρέμμα και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση αμπελοκαλλιεργητή μπορούν να προσέρχονται στις κατά τόπο Δημοτικές Ενότητες και στους Προέδρους των κοινοτήτων προσκομίζοντας το Αμπελουργικό τους Μητρώο και σε περίπτωση που δεν έχουν, Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό κατοχής αμπέλου. 

Συλλογή ειδών καθαριότητας για τους πληγέντες του Δ. Μουζακίου από το Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών καλεί όλα τα μέλη του, τους συμπατριώτες Καρδιτσιώτες, τους Θεσσαλούς και τους φίλους του Συλλόγου και της Καρδίτσας να συνδράμουν εθελοντικά την προσπάθεια του Συλλόγου μας να μαζευτούν είδη καθαριότητας.

Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 5/10

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, καλεί όλους τους συναδέλφους εμπόρους στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 12:30 μ.μ.

Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο και στο Δ.Σ. Καρδίτσας από πλημμυροπαθείς (+Φώτο +Βίντεο)

Δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας αρχικά έξω από την είσοδο του Δημαχείου Καρδίτσας και στη συνέχεια δια αντιπροσωπείας, (λόγω περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19) στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν σήμερα αργά το απόγευμα οι Συντονιστικές Επιτροπές πλημμυροπαθών της συνοικίας Καμινάδων και του Αλιάκ Μαχαλά της πόλης μας.

Β. Τσιάκος: Αυτά έγιναν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου που πλημμύρισαν πόλη και χωριά

Δηλώση - τοποθέτηση σχετικά με το τι έγινε την μοιραία ημέρα της 18ης Σεπτεμβρίου που πλημμύρισε η Καρδίτσα έκανε ο Δήμαρχος Β. Τσιάκος κατά την έναρξη της συνεδρίασης (που είναι σε εξέλιξη) του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 460 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Παρασκευή 2/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ζωντανά η συνεδρίαση του Δ.Σ. Καρδίτσας σχετικά με την κακοκαιρία "Ιανός" που έπληξε το Δήμο

Στις 6 μ.μ σήμερα Παρασκευή (2/10) είναι προγραμματισμένη η (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας μετά από αίτημα που υπέβαλαν δώδεκα δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας.

Ενημέρωση για τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα στις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Στατιστικά στοιχεία που αφορούν στην κατανομή των μαθητών σε τμήματα των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία έδωσε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στη δημοσιότητα η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ένα εκατομμύριο δολάρια χρηματοδότηση από την Google στην Ελλάδα λόγω κορονοϊου

Ένα εκατομμύριο δολάρια χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον φιλανθρωπικό βραχίονα της Google για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Κάλεσμα της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. για συμμετοχή στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο τη Δευτέρα, 5/10

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας καλέι σε συμμετοχή στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, 12.30μ, στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ