.
.

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων λόγω κρουσμάτων κορονοϊού - Αναστολή λειτουργίας και σε τμήμα του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων

Σε πλήρη αναστολή της λειτουργίας του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων προχώρησε σήμερα Κυριακή (25/10) η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων αφού η αναστολή λειτουργίας ενός τμήματος πριν λίγες ημέρες αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετή για τον περιορισμό του Covid-19.

Κορονοϊός - Ισπανία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ

Η Ισπανία προστέθηκε σήμερα στον κατάλογο των ευρωπαϊκών χωρών που καταφεύγουν στην κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19.

«Άκαρπες» οι προσπάθειες των Δήμων Παλαμά και Μουζακίου για εύρεση κοντέινερ για τους αστέγους

Μάταιες αποδεικνύονται οι προσπάθειες των Δήμων Παλαμά και Μουζακίου, να προμηθευτούν κοντέινερ, ώστε να μπορέσουν να στεγαστούν προσωρινά οι οικογένειες που έμειναν άστεγες λόγω των πλημμυρών.

Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή μετά από τροχαίο

Τροχαίο μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30’ το απόγευμα της Κυριακής (25/10) στην οδό Φραντζή στη Λαμία, στη διασταύρωση με την Λεωφόρο Ελευθερίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ