.
.
.
.

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Πτώση 70% του παγκόσμιου τουρισμού το πρώτο οκτάμηνο του 2020

Οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις μειώθηκαν κατά 70% στον κόσμο τους οκτώ πρώτους μήνες του 2020 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, συνεπεία της πανδημίας Covid-19, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO).

Από τη νέα προσωρινή γέφυρα στη θέση "Μπαλάνος" η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Μουζακίου - Πευκοφύτου (+Φώτο)

Από τη νέα προσωρινή γέφυρα στη θέση "Μπαλάνος" που κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες οι μετακινήσεις από Πευκόφυτο και χωριά της ανατολικής Αργιθέας προς Μουζάκι και αντίστροφα.

Λάρισα: Η Αστυνομία απαγόρευσε μηχανοκίνητη πορεία που θα πραγματοποιούταν αύριο (28/10) ενόψει του εορτασμού της επετείου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, απαγόρευσε  δημόσια υπαίθρια συνάθροιση – μηχανοκίνητη πορεία, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του «ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 – ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΡΑΤΙΑ» αύριο Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης Λάρισας, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ενόψει του εορτασμού της επετείου 28ης Οκτωβρίου 2020.

Τρίτη (27/10): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 30 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Φυλακές Τρίκαλων: Ναρκωτικά, αυτοσχέδια μαχαίρια και ποτά βρέθηκαν μετά από αιφνίδιο έλεγχο σήμερα Τρίτη 27/10

Ευρείας κλίμακας έρευνα έγινε στο Σωφρονιστικό κατάστημα της «Μπαλκούρας» το μεσημέρι της Τρίτης 27 Οκτωβρίου από σωφρονιστικούς υπάλληλους σε συνεργασία με την εξωτερική φρουρά, ενώ συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος.

Ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το ιστορικό ΟΧΙ τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940, αποτέλεσε την αρχή μιας ιστορίας, που έμελλε να γραφτεί με χρυσά γράμματα, καθορίζοντας τη ροή και το μέλλον ολόκληρου του κόσμου!

Έκτακτη δήλωση Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, B. Παπαγεωργίου, για επερχόμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα "Κίρκη"

Σε συνέχεα των σχετικών προβλέψεων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από αργά σήμερα το βράδυ (Τρίτη 27-10-20) που θα εκδηλωθούν κυρίως την Τετάρτη (28-10-20 ημέρα της Εθνικής Εορτής) σε πολλές περιοχές της χώρας,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ