.
.
.
.
.

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Νικηφόρο πέρασμα της Αναγέννησης από τον Αμπελώνα

Τρεις εξ αναβολής αγώνες για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (28/10) με την Αναγέννηση να παίρνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με νίκη εκτός έδρας επί του Αμπελώνα.

Δρόμος Μουζάκι - Λ. Πλαστήρα: Μία εκκρεμότητα καθυστερεί την έναρξη εργασιών

Μία εκκρεμότητα, αλλά σημαντική, δεν έχει επιτρέψει την εκκίνηση των εργασιών στο τμήμα του δρόμου Μουζακίου - Λίμνης Πλαστήρα, για το οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης, έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος και υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Στη Μαγνησία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από την κακοκαιρία "Κίρκη"

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν έως το βράδυ της Τετάρτης 28/10 από την Κίρκη, κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι καταγράφηκαν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Ε.Ο.Δ.Υ: 10 νέοι θάνατοι και 1547 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τετάρτη 28/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Καρδίτσα: Με κλειστό το Βρεφονηπιακό του ΟΑΕΔ θα μας αποχαιρετίσει ο Οκτώβριος...

Στασιμότητα και αναμονή χαρακτηρίζουν το θέμα του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα, καθώς πλησιάζουμε ολοταχώς προς τον Νοέμβριο και προσωπικό δεν έχει ακόμα εμφανιστεί ώστε να καταστεί λειτουργικός και να φιλοξενήσει παιδιά.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου: 1 νέο κρούσμα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 72 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (28/10) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 73 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Ρόδος: Δύο νέοι νεκροί και ένας τραυματίας - Εκαναν kite surf και έπεσαν στα βράχια

Τραγικό θάνατο βρήκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/10) ανοιχτά της Λίνδου, δύο νέα παιδιά, ενώ ένα τρίτο ακόμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ