.
.
.
.

Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020

Καρδίτσα από την Αρχή: «Επίσκεψη Γκαβογιάννη στο Γεωργικό - Σοβαρές ελλείψεις στα αντιπλημμυρικά της περιοχής»

Το Δημοτικό Διαμέρισμα του Γεωργικού που δοκιμάστηκε σκληρά απο την πρόσφατην θεομηνία , επισκέφτηκε ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Κώστας Γκαβογιάννης, συνοδευόμενος, από τον Τοπικό σύμβουλο Γιάννη Κωστόπουλο, του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Καταγγελία του Σ.Ε.ΠΕ.Θ. για μη εφαρμογή μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των υπαλλήλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε καταγγελία για μη εφαρμογή μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των υπαλλήλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησε με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Καθησυχαστικοί οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Ντ. Τραμπ

Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου εξελίσσεται ομαλά. Άλλες πηγές, όμως, αναφέρουν ότι οι ζωτικές λειτουργίες του παρουσίασαν προβλήματα.

Τραυματισμοί σε συμβάν με δίκυκλο μοτοποδήλατο και ηλεκτρικό πατίνι στο Προάστιο

Ατύχημα σημειώθηκε 15' πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (3/10) στο Προάστιο Καρδίτσας με εμπλοκή στο συμβάν ανάμεσα σ' ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Κάλεσμα του ΜέΡΑ25 για συμμετοχή στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο της Δευτέρας 5/10

Το ΜέΡΑ25 καλεί όλους τους κατοίκους της Καρδίτσας του νομού Καρδίτσας να συμμετέχουν μαζικά στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο τη Δευτέρα 5-10-2020 και ώρα 12:00 μ., στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ - Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Τζάμπολ για την 1η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) με τον ΑΣΚ ωστόσο να μην αγωνίζεται λόγω των γνωστών προβλημάτων που ανέκυψαν στο νέο κλειστό της πόλης από την πλημμύρα και οδήγησαν στην μετάθεση του αγώνα με τον ΑΜύντα για τις 13 Οκτωβρίου.

Ε.Ο.Δ.Υ: 7 νέοι θάνατοι και 267 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Σάββατο 3/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 21χρονο στην Ε.Ο Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα εναν 21χρονο από τη Νέα Πέλλα  σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ