.
.
.
.

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020

Θέλεις 409% αύξηση στο eshop σου; Δείτε πως!

Μια πιο «άσπρη» μέρα ξημερώνει για το eCommerce στην Ελλάδα μετά την κρίση της πανδημίας COVID-19 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας για το ηλεκτρονικό εμπόριο με τη συμμετοχή 288 ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Τ.Σ. κοινότητας Καλλιθήρου: "Άμεση αποκατάσταση της γέφυρας Καλλιθήρου"

Η καταστροφική πλημμύρα της 18ης Σεπτεμβρίου που έπληξε το νομό Καρδίτσας, προκάλεσε πλήθος ανυπολόγιστων ζημιών και σε έργα υποδομής. Πολλά από αυτά είτε καταστράφηκαν ολοσχερώς, είτε υπέστησαν σημαντικές φθορές. Στην δεύτερη περίπτωση ανήκει η γέφυρα που ενώνει το Καλλίθηρο με το Αμπελικό.

Για αποκατάσταση οδικού δικτύου οι πρώτες κινήσεις στο Δήμο Μουζακίου

Η κατάθεση τεχνικού δελτίου και η έγκριση μελέτης από το Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή, προκείμενου να αξιοποιηθούν 1 εκ ευρώ από τα Υπουργείο Υποδομών για οδικά έργα, προγραμματίζεται στο Δήμο Μουζακίου.

Άνοιξε η πλατφόρμα gov.gr για τα έκτακτα μέτρα στήριξης πληγέντων από την κακοκαιρία "Ιανός"

Άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα gov.gr, όπου επιχειρήσεις και νοικοκυριά της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα "Ιανός" μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποζημίωσης.

Βορίδης στη Βουλή: 100 εκατ. ευρώ το μέγεθος των ζημιών σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο - Στο 100% η αποζημίωση των αγροτών

Τη χορήγηση γενναίας προκαταβολής στους πληγέντες αγρότες της θεομηνίας «Ιανός» εξήγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αραχωβίτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Οι ζημιές στο νέο κλειστό από την κακοκαιρία έφεραν αλλαγή έδρας για τον ΑΣΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Λόγω κωλύματος του νέου κλειστού της Καρδίτσας και μετά από συμφωνία των σωματείων Α.Σ. Καρδίτσας και Ολυμπιακού αποφασίστηκε η αλλαγή εδρών για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων την 3η και 18η αγωνιστική ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμο το νέο κλειστό της Καρδίτσας να υποδεχθεί αγώνες.

Στον Α.Ο. Σελλάνων ο Κώστας Κορομηλάς

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχωρά ο ΑΟ Σελλάνων. Η Διοίκηση της ομάδας, συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Κορομηλά.

Έχασε την κρισιμότερη μάχη 25χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. από το Μικρό Ελευθεροχώρι Ελασσόνας

Στη θλίψη βυθίστηκε το Μικρό Ελευθεροχώρι και η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είναι ο δεύτερος αστυνομικός που είχε εμπλοκή με συνάδελφο του,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ