.
.
.
.

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020

Από τις 5 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου οι μετεγγραφές φοιτητών στο transfer.it.minedu.gov.gr

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, ότι από την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14.00 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής/μετακίνησης.

Πυροβολισμοί στη Βιέννη - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες (+Βίντεο)

Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του και αρκετά ακόμα –χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο αριθμός τους- τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αυστρίας, Βιέννης, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Δευτέρα (2/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 36 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ για την επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας – 2/11

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να επιτάξει ΜΕΘ, χειρουργεία και διαγνωστικές μονάδες του ιδιωτικού τομέα υγείας, με το προσωπικό τους και να τα θέσει σε πλήρη κρατικό έλεγχο, αλλιώς η ευθύνη της θα είναι εγκληματική!

Κορονοϊός: Τι προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την τηλεργασία

Σε εφαρμογή τίθεται από το πρωί της Τρίτης και έως τις 30 Νοεμβρίου, το μέτρο της υποχρεωτικής τηλεργασίας στο 50%, για την ανάσχεση της πανδημίας του κορoνοϊού ενώ την ίδια στιγμή προβλέπονται αλλαγές στο ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων.

Κλειστά όλα τα Λύκεια σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για 14 ημέρες - μάθημα με τηλεκπαίδευση

Υποχρεωτική θα είναι από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για 14 μέρες η τηλεκπαίδευση σε όλα τα Λύκεια στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών, που τίθενται από τις 6:00 το πρωί σε καθεστώς lockdown.

Αναστολή πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" μέχρι τις 17/11

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει νέα notam που αφορά προσωρινή απαγόρευση διεθνών και εσωτερικών επιβατικών πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και θα ισχύει από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ