.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Υπ. Παιδείας: 273 προσλήψεις εκπαιδευτικών ως αναπληρωτές σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του ν.4547/2018,:

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για το νέο θεσμικό πλαίσιο πολιτικής προστασίας

Ταχύτητα, συντονισμός, συνεργασία και συνέργεια είναι τα απαραίτητα εργαλεία ώστε το νέο πλαίσιο πολιτικής προστασίας που προωθεί η κυβέρνηση να λειτουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός σε συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά παρουσία δημάρχων της Θεσσαλίας.

Πρόεδρος του "Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου" εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου θα είναι ο νέος πρόεδρος του "Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου" για την επόμενη 4ετία (2020-2023) μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (14/2) στην Πύλη και τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.

Στο ΕΣΠΑ -μετά την έγκριση του ΟΣΕ- η ολοκλήρωση του περιφερειακού δακτυλίου Καρδίτσας

Δυο σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας συνολικού προϋπολογισμού 8,1 εκατ. ευρώ δρομολογούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Υπ. Παιδείας: 403 προσλήψεις εκπαιδευτικών ως αναπληρωτές σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του ν.4547/2018, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται: 

Ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας με αναφορές του Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στο Δικαστικό Μέγαρο (+Φώτο +Βίντεο)

Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/2) στην Καρδίτσα, μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, υπό την αιγίδα του υπουργείου που ηγείται ο συμπολίτης πολιτικός.

Αυτοψία κλιμακίου της Εφορείας Αρχαιοτήτων στην Ι.Μ. Σπηλιάς και άλλους Ι.Ν. της Αργιθέας (+Φώτο)

Σημαντικές ζημιές από το σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου έχει υποστεί η Ιερά Μονή Σπηλιάς όπως σας έχει ενημερώσει από την ημέρα του σεισμού το KarditsaLive.Net κάτι που φαίνεται να επιβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή (14/2) κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καρδίτσας παρουσία του Αντιδημάρχου Αργιθέας Χαρ. Πούλιου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ