.
.
.
.

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε στους Έλληνες για το 2020 από την Καρδίτσα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ (+Φώτο +Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ευλόγησε και έκοψε σήμερα Σάββατο (15/2) το απόγευμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, εν μέσω χειροκροτημάτων από κλήρο και λαό που είχε συγκεντρωθεί σε Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Καλλιφωνίου.

Συνάντηση εργασίας Αγοραστού - Κεφαλογιάννη: Δημοπρατείται το έργο της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Λάρισας - Βόλου

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα Σάββατο (15/2) στο Βόλο ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δημ. Παπακώστας: "Οικονομικά Δήμων: Διαφάνεια και αποδοτικότητα υπέρ των Δημοτών!"

Δημοσιεύθηκε η Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Π.Θεοδωρικάκου ,με την κατανομή των ΚΑΠ (κεντρικοί αυτοτελείς πόροι), που αφορά τη δεύτερη μηνιαία δόση - Φεβρουαρίου 2020.

Το ξανάκανε ο Ντουπλάντις! - Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ (+Βίντεο)

Ο νεαρός Σουηδός Μόντο Ντουτμπλάντις «έσπασε» και πάλι το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 6,18 μ., στο μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη Γλασκώβη, γράφοντας και πάλι Ιστορία, μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβό του στην Πολωνία, όπου είχε σημειώσει 6,17 μ.

Α1 ΕΠΣΚ: Πέρασε "αέρας" από τον Πρόδρομο το Μουζάκι - "Στοπ" του Αετού στο Λεοντάρι

Με έξι γκολ φιλοδώρησε τον Πρόδρομο στην έδρα του Μουζάκι και πέρα από τους τρεις βαθμούς είδε την διαφορά με το δεύτερο στη βαθμολογία Λεοντάρι να ανοίγει αφού ο Αετός επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Α΄ΕΠΣΚ: Νίκες εντός για Απόλλωνα και Αναγέννηση - Με ανατροπή ο Αστέρας

Για άλλη μια αγωνιστική ο Απόλλωνας κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΚ κερδίζοντας εντός έδρας την Κρανιά ενω και η Αναγέννηση δεν συνάντησε προβλήματα κερδίζοντας εύκολα στο Δημοτικό Στάδιο τον Ταυρωπό.

Πρωτοβουλία προεδρείων συλλόγων γονέων για τη συγκρότηση «Προσωρινής Διοίκησης Ένωσης Γονέων Δήμου Καρδίτσας»

Μετά από σύσκεψη των προεδρείων των Συλλόγων Γονέων 2ου, 7ου, 14ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, Δημοτικού Σχολείου Καλλιθήρου, Δημοτικού Σχολείου Καρδιτσομάγουλας και 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας,  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ