.
.
.
.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Εισηγήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας

Οι πρώτες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των 2ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων  Καρδίτσας  πρόκειται να γίνουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, με βάση τα όσα εμπεριέχονται στην ημερήσια διάταξη.

Αργυρό μετάλλιο για την Ειρήνη Τσαπράζη στους Χειμερινούς Αγώνες Β. Ελλάδας - Καλές επιδόσεις για άλλες τρεις αθλήτριες

Αργυρό Μετάλλιο, ατομικά ρεκόρ και καλά πλασαρίσματα για τέσσερις αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) Ειρήνη Τσαπράζη, Αγγελική Δεμικέλη, Μαριάνα Κωφού και Αλεξάνδρα Γερούκη, οι οποίες συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών Β. Ελλάδος που διεξήχθησαν από τις 7 ως τις 9 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Επαφές Κωτσού με Σταϊκούρα και Θεοδωρικάκο για το χρέος Γελάνθης και Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου

Σειρά επαφών με Υπουργούς είχε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για το θέμα του χρέους Γελάνθης και Λαζαρίνας που απασχολεί το Δήμο Μουζακίου από την εποχή της λειτουργίας των κοινοτήτων (1985).

Επιστρέφονται 280 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα με απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Με απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία δημοσιεύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2020, δικαιώνεται η Ελλάδα για την υπόθεση των βοσκοτόπων για την οποία είχε υποχρεωθεί σε πρώτο βαθμό να καταβάλει ως πρόστιμο το ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας το Δ.Σ. των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Καρδίτσας

Με το προεδρείο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καρδίτσας συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ