.
.
.
.

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αναζητά Νοσηλευτή/τρια Παιδιατρικής / Παιδοχειρουργικής Κλινικής

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από το 2010 στοχεύει στην προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της παροχής ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και ασφάλεια των ασθενών.

Γ. Καραβίδας: "Καλό το περιτύλιγμα αλλά..."

Ο λόγος για τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗΚΕΔΗΜ) με τις, όντως, πλούσιες (αλλά πάντα με δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης) δομές της και την, όντως, πλούσια, επίσης (αλλά με δυνατότητες, και πάλι, παραπέρα βελτίωσης και επέκτασής τους) δραστηριότητες. 

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ. 2020 στο Ισραήλ συμμετείχε με περίπτερο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market (Ι.Μ.Τ.Μ. 2020) που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ στις 11 και 12 Φεβρουαρίου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Α.Σ. Αναγέννηση: Διακοπή συνεργασίας με τον Κ. Γκαβογιάννη - Νέος προπονητής ο Γ. Τσακμακίδης

Κάνουμε γνωστό στα μέλη μας, τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους μας, ότι η σύντομη συνεργασία με τον Καρδιτσιώτη προπονητή ποδοσφαίρου Κωνσταντίνο Γκαβογιάννη, διεκόπη.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αναζητά συνεργάτη Ιατρό Ακτινοθεραπευτή Ογκολόγο

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας από την ίδρυσή του το 2010 παρέχει σταθερά άριστες ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σεβασμό  στον ασθενή.

Φιλικά τέλος για τον Α.Σ.Κ. - Υποδέχεται τον Τρίτωνα το Σάββατο (22/2) στο νέο κλειστό

Επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με τον Τρίτωνα, το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ