.
.
.

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

«Πράσινο φως» για την κατασκευή ποδηλατόδρομου στη Λάππα από το Δ.Σ. Καρδίτσας

Την κατασκευή ποδηλατοδρόμου στην οδό Λάππα αποφάσισε ουσιαστικά το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, με την ομόφωνη κίνησή  του να εγκρίνει την μελέτη και την παραλαβή των τευχών δημοπράτησης, καθώς και την υποβολή του τεχνικού δελτίου του έργου.

Β. Τσιάκος: Ο προϋπολογισμός απεικονίζει την βούληση για δημιουργία

Η 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας για το 2020, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση της Τετάρτης (19/2), με βάση την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Ηλία Σχορετσανίτη.

Απόφαση παραχώρησης έκτασης στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας πήρε το Δ.Σ. Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Με απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ενέκρινε την δωρεάν παραχώρηση οικοπέδου, ιδιοκτησίας του Δήμου, προκειμένου να ανεγερθεί κτίριο που θα στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Λύκος παγιδεύτηκε σε καγκελόπορτα σε χωριό της Θεσσαλονίκης

Μία πρωτοφανή εικόνα αντίκρισαν σήμερα οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο χωριό Καστανάς της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ένας λύκος είχε εγκλωβιστεί στις λόγχες της καγκελόπορτας της οικίας, αδυνατώντας να ξεφύγει.

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους ζήτησε ο Κ. Τσιάρας

Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή στην υπόθεση του 11μηνου νεκρού βρέφους στου Ζωγράφου ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νικόλαο Καρακούκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Ενημέρωση για το σακχαρώδη διαβήτη στο Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Σοφάδων

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Παράρτημα Ρομά Σοφάδων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων, ενημέρωση σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ