.
.
.
.

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Αποφάσεις του Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Σε ομόφωνη έγκριση του προγραμματισμού για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Αποκριάς 2020 προχώρησε στη συνεδρίαση του σήμερα Σάββατο (22/2) το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σοφάδων.

Απεβίωσε η ποιήτρια Κική Δημουλά

Μια τεράστια απώλεια για τα σύγχρονα ελληνικά γράμματα. Η κορυφαία Ελληνίδα ποιήτρια, Κική Δημουλά, «έφυγε» το απόγευμα του Σαββάτου από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, κατά την οποία είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Στον τελικό της Μασσαλίας προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Alexander Bublik με 7-5, 6-3 και προκρίθηκε στον τελικό του Open 13, όπου θα διεκδικήσει τον 2ο διαδοχικό του τίτλο στη Μασσαλία και τον 5ο τίτλο της καριέρας του.

Α1 ΕΠΣΚ: "Έκοψε" βαθμό στο Μουζάκι ο Αετός - Νίκες για ΑΕΛ και Διγενή

Σε βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκε το Μουζάκι στην έδρα του απέναντι στον πάντα δυνατό Αετό και έτσι το Λεοντάρι που επικράτησε με τρία γκολ στο β' μέρος επί του Καρποχωρίου πλησίασε στους τρεις βαθμούς.

Α΄ΕΠΣΚ: Δύσκολες νίκες για Απόλλωνα και Αναγέννηση - Διπλά για Αστέρα και Μαυραϊκή

Για άλλη μια αγωνιστική διατηρήθηκε το 1-2 στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα να προπορεύεται και την Αναγέννηση να ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ