.
.
.

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Προσλήψεις 11 υδρονομέων και 7 συμβασιούχων ενέκρινε το Δ.Σ. Μουζακίου

Την πρόσληψη 11 υδρονομέων από τους οποίους οι δυο θα επιλεγούν για την Τ.Κ. Ριζοβουνίου σε ότι αφορά στη νέα αρδευτική περίοδο από 1/5/2020 έως 15/9/2020, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου.

Φ. Στάθης στο Δ.Σ. Μουζακίου: Άδικο το χρέος Γελάνθης - Λαζαρίνας, κάνουμε ότι μπορούμε να μην πληρωθεί! (+Βίντεο)

«Η σημερινή συγκυρία είναι πολύ καλή για να ευοδώσουν οι προσπάθειες πολλών ετών για την διαγραφή του χρέους Γελάνθης – Λαζαρίνας αφού είναι άδικο καθώς δεν έγινε κάποιο έργο που να πλήρωσε το κράτος»…

Κλιμάκιο της υπηρεσίας του Δήμου Αργιθέας την Τρίτη (25/2) στα Βραγκιανά για δηλώσεις αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων

Γνωρίζουμε στους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Αχελώου, ότι την Τρίτη 25/2/2020 και ώρα 10:00 με 14:00, θα παραβρεθεί κλιμάκιο της υπηρεσίας μας στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Αχελώου στα Βραγκιανά προκειμένου να δηλώσουν τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα κατοικιών ή άλλων κτισμάτων που κατέχουν.

Δήλωση για το αποτέλεσμα της σύσκεψης στο Υπ. Υγείας για το νέο κορονοϊό από τον Καθηγητή Σωτ. Τσιόδρα

Πραγματοποιήθηκε απόψε (Δευτέρα 24/2) στο Υπουργείο Υγείας σύσκεψη της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμωξιολόγων σχετικά με το νέο κορονοϊό.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (25/2) σε Μητρόπολη, Γεωργικό και Άγιο Γεώργιο

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου σε τμήματα της Καρδίτσας από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για εργασίες συντήρησης του δικτύου.

ΚΕΟΑΧ: Συνάντηση Εφέδρων Αξιωματικών - Εκπαίδευση και πορεία στο χιόνι. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγ.Τριάδας Σπαρμού

Έφεδροι Αξιωματικοί των Συνδέσμων Αν. Αττικής, Καρδίτσας, Λάρισας και Σερρών συναντήθηκαν και εκπαιδεύθηκαν το Σαββατοκύριακο 22-23/2/2020 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρομιών (ΚΕΟΑΧ), στην περιοχή Βρυσοπούλες του Ολύμπου και συγκεκριμένα στη θέση Νίκη, σε υψόμετρο 1.820 μ., μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΣΕΑΝ Καρδίτσας Γιάννη Ντενισιώτη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ