.
.
.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή το έργο ασφαλτοστρώσεων σε Ε.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας και οδικό δίκτυο Αργιθέας

Ένα νέο έργο μπαίνει στη φάση της υλοποίησης για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας καθώς η Οικονομική Επιτροπή της Περιφερείας Θεσσαλίας ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Οδικού Δικτυού Π.Ε. Καρδίτσας 2019-2020», προϋπολογισμού 2.000.000,00€ (με ΦΠΑ).

Ανοίγει στις 27 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά στους Δήμους

Ανοίγει, στις 27 Φεβρουαρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή στους δήμους της χώρας αιτήσεων διόρθωσης τετραγωνικών για τα ακίνητα που κατά το παρελθόν δεν είχαν υποβληθεί επαρκείς.

Ολιγοήμερη παράταση στις αιτήσεις ιατρών για το νοσοκομείο Καρδίτσας

Ολιγοήμερη παράταση δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας στην προκήρυξη ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. ανάμεσα στις οποίες και επτά θέσεις για το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χειμερινή εκπαίδευση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στο Περτούλι (+Φώτο)

Από 10 έως 21 Φεβρουαρίου 2020, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), διεξήγαγε τη χειμερινή εκπαίδευση των Σπουδαστών της, στην περιοχή Περτουλίου Τρικάλων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο της Αποκριάς

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Με 6 εκατ. ευρώ θα ενισχύσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Με 6.000.000 ευρώ ενισχύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», δίνοντας τη δυνατότητα σε επιπλέον 509 θεσσαλικά νοικοκυριά να επιδοτηθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους.

Μερική κύρωση δασικού χάρτη του συνόλου περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Καρδίτσας Π.Ε. Καρδίτσας (άρθρο 17 ν. 3889/2010)

Από την Δ/νση Δασών Καρδίτσας ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.72/Δ/14-02-2020) και τέθηκε σε ισχύ η αρ. 201/9053/24-01-2020 (Α.Δ.Α.:ΩΝ0ΤΟΡ10-Ξ2Π) απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας για την μερική κύρωση δασικού χάρτη του συνόλου περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών Καρδίτσας Π.Ε. Καρδίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 ν. 3889/2010.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ