.
.
.
.

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Ο φόβος του… «κορονοϊού» έπληξε το 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας! (+Φώτο +Βίντεο)

Με επίσημη εκδήλωση την οποία έπληξε ο φόβος του… «κορονοϊού»(!), άνοιξε σήμερα (Πέμπτη 27/2) το βράδυ η αυλαία του 36ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας!

Αρνητικό (με μια ψήφο) το Δ.Σ του Ε.Β.Ε. για κάλυψη δικαστικών εξόδων μελών προηγούμενης διοίκησης (+Βίντεο)

Οριακά αρνητική ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Καρδίτσας, σε ότι αφορά στην κάλυψη δαπάνης αμοιβής δικηγόρων για την υπεράσπιση μελών προηγούμενης Δ.Ε. του Επιμελητηρίου.

Οικονομική ενίσχυση του ΕΒΕ σε φορείς - Σε ειδική συνεδρίαση το θέμα των καπναποθηκών

Σειρά αποφάσεων που αφορούν οικονομική ενίσχυση σε φορείς που υπέβαλλαν σχετικά αιτήματα, πήρε στη συνεδρίαση της Πέμπτης  (27/2) το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας.

Ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά με εμπορικό χαρακτήρα θα ζητήσει το ΕΒΕ από το Δήμο Καρδίτσας

Υπόμνημα με τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της Δημοτικής Αγοράς ενέκρινε και θα καταθέσει στο Δήμο το ΕΒΕ Καρδίτσας.

Επίσκεψη του Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας στο Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Λ. και Ν. Σακελλαρίου

Την Τετάρτη 26/2/2020 οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας, επισκεφτήκαμε το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο Λ. και Ν. Σακελλαρίου - ή Νέο Μουσείο Πόλης.

Κ. Αγοραστός: «Είμαστε έτοιμοι. Σας καταθέτω το σχέδιο νόμου για τη μετάβαση στην περιφερειακή διακυβέρνηση»

Σαφή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο κεντρικό κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση με γρήγορες ενέργειες ώστε να μη χαθεί ο μεταρρυθμιστικός χρόνος ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μιλώντας στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση του Κράτους, υπό τον επικεφαλής καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, με τον οποίο ο Περιφερειάρχης έχει συνεργαστεί όπως ανέφερε «στο παρελθόν επιτυχώς και σε πολύ δύσκολα θέματα».

Καρδίτσα: Πικετοφορία κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου (+Φώτο +Βίντεο)

Κινητοποίηση με πικετοφορία κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/2) στην Καρδίτσα, ανήμερα της ψήφισής του από την Ελληνική Βουλή.

Ευρεία σύσκεψη για τον κοροναϊό Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων Υγείας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/2) στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιο ευρεία σύσκεψη με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τη συμμετοχή υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όλων των εμπλεκόμενων φορέων Υγείας και άλλων φορέων με κεντρικό θέμα την εποχική γρίπη και τον κοροναϊό Covid 19.

Κοροναϊός: Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα - Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α.

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού (3) στην Ελλάδα να ανέρχονται επίσημα σε τρία, ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας αλλά και όλα τα καρναβάλια ανά την περιφέρεια, λόγω του ιού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ