.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, για αντικειμενικούς λόγους που υπερβαίνουν το πλαίσιο άσκησης αρμοδιοτήτων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ μετατίθεται σε μεταγενέστερο χρόνο που θα προσδιοριστεί.

Μέσω προγραμματικής σύμβασης η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου "Νέου Αργυρίου - όρια νομού - γέφυρα Αυλακίου"

Μέσω σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Αγράφων θα πραγματοποιηθεί το διαπεριφερειακό έργο "Τεχνικά - Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Νέου Αργυρίου - όρια νομού - Γέφυρα Αυλακίου" με προϋπολογισμό 495.000,00 ευρώ.

Υπ. Παιδείας: Ειδική πρόσκληση κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Α/βάθμιας & Β/βαθμιας εκπαίδευσης

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποίησε ότι, από σήμερα Παρασκευή 7 έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης,

Συμφωνία συνεργασίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με πρωτοβουλία του δημάρχου λίμνης Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Σχολή Δασολογίας Καρδίτσας, με σκοπό την σύναψη μνημονίου συνεργασίας Δήμου και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σοφάδων: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Κ.Υ. Σοφάδων

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων σε συνεργασία με τις μαίες του Κέντρου Υγείας Σοφάδων, στο πλαίσιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, θα προβούν σε δωρεάν λήψη τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας.

Στην Κεφαλονιά μεταβαίνει το Σάββατο ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020, θα αναχωρήσει για την νήσο της Κεφαλληνίας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου όπου:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ